Upload Rekoru-Yok böyle bir şey

degazor35

TÜRK oğlu TÜRK
Reaction score
0
forumda bu kadar HIYAR varken,ortalığın CACIĞA dön
Hakikat adlı üyemizin daha önce 1 kbit ile kırdığı upload rekorunu kırmış bulunmaktayım.

Allah'ım bu ne mutluluktur yaaa

sen ttneti başımızdan eksik etme yarabbi
....:)

4684.jpg

26.03.2011 - YENİ REKORUMUZ​

1760.jpg

Bu kadar olmaması lazım dostum. En azından kısa bi süre böyle olsa bile düzelmesi lazım. Ne zamandır böyle ? Modemi sıfırla tekrardan ayarla istersen...

hala diorm arkdşlar tellcom'a geçin

amw6kz.png

Bu kadar olmaması lazım dostum. En azından kısa bi süre böyle olsa bile düzelmesi lazım. Ne zamandır böyle ? Modemi sıfırla tekrardan ayarla istersen...

kardeş modemimi kaç kere resetledim olmadı,
pc ye 5 defa format attım,olmadı...
başka modem taktım,olmadı....
kablo ile bağlandım,olmadı....

aynı pc ile kapı komşumun ağında upload hızım 150 kbit
komşunun pc si ile benim ağımda 3-5 kbit idi taki az önce rekoru kırana kadar

burada telekomda çalışan arkadaşlar var ise özür dilerim ancak
be adam
evime gelip hattımı kontrol etmeden nasıl sorunu düzelttik diyebiliyorsunuz,
kazandığınız paranın zehir-zıkkım olmasını dileyen o kadar insan var ki,
içiniz nasıl rahat?

hala diorm arkdşlar tellcom'a geçin

amw6kz.png

iyide kardeş bu adamlarda ttnet altyapısını yani dağıtım kutularını kullanmıyor mu?

şu değerlerini ben rüyamda görsem inanmam :001_tt1:

maşallah diyeyim,maşallah

pardon tellcom superonline mış.Fiber optik bize gelmedi hocam.Onun için mavişehirdeki kodamanların yanına taşınmam lazım :)

kardeş modemimi kaç kere resetledim olmadı,
pc ye 5 defa format attım,olmadı...
başka modem taktım,olmadı....
kablo ile bağlandım,olmadı....

aynı pc ile kapı komşumun ağında upload hızım 150 kbit
komşunun pc si ile benim ağımda 3-5 kbit idi taki az önce rekoru kırana kadar

burada telekomda çalışan arkadaşlar var ise özür dilerim ancak
be adam
evime gelip hattımı kontrol etmeden nasıl sorunu düzelttik diyebiliyorsunuz,
kazandığınız paranın zehir-zıkkım olmasını dileyen o kadar insan var ki,
içiniz nasıl rahat?

ustam 4440375'di galiba burayı aradığında modemi resetle falanmı diyorlar. onlardada senin bağlantı değerinin gözüküo olması lazım. ben uyduneti aradığımda ertesi gün gelmişlerdi. gerçi daha sonra tellcom'a geçtim ama eğer kutuda problem varsa gelmeleri lazım. yoksa ara küfret oda işe yarıyo

ustam 4440375'di galiba burayı aradığında modemi resetle falanmı diyorlar. onlardada senin bağlantı değerinin gözüküo olması lazım. ben uyduneti aradığımda ertesi gün gelmişlerdi. gerçi daha sonra tellcom'a geçtim ama eğer kutuda problem varsa gelmeleri lazım. yoksa ara küfret oda işe yarıyo

yazdığın numara
ttnet arayın yardımcı olmayalım :) servisi

11 defa aradım
her seferinde arıza kaydı aldılar ama en son görüşmemizde daha önce aldıkları kayıtlar yok !!! olmuş nasılsa

modem falan resetle diyen yok kardeş,eskiden hattı kontrol ederlerdi,şimdi onu bile yapmıyorlar...
zaten adamların upload hızı ne ki? diye sorması beni kopartıyor :)
download hızınız yüksek,problem olmaz düşük upload hızı dediklerinde son dediğini zaten 3 defa yaptım,şimdi hakaret davası bekliyorum :)

bakın şimdi yine arayacağım,
birazdan yazarım ne dediklerini

Ey ahali,
şimdi 4440375 numaralı adsl teknik destek servisini aradım
karşıma Arife adında müşteri temsilcisi çıktı ve upload sorunumun devam ettiğini ilettim,
ve ne dedi aşağıda okuyun:

degazor35: daha önce bildirdiğim upload hız sorunum devam ediyor,2-3 kbit ile upload yapıyorum.
Arife-ttnet: download hızınız nasıl?

degazor35:3-3,5 mbit arasında,download da sorunum yok
Arife-ttnet: beyefendi,download hızınız gayet güzel,ne yapacaksınız upload hızını?

:) :) :)

Allah topunuzun belasını versin,yedikleriniz zehir-zıkkım olsun

"Arife-ttnet: beyefendi,download hızınız gayet güzel,ne yapacaksınız upload hızını?"

:):):):):):):):):):) :D:D:D :p Bu zihniyetteki kişileri koyuyorlar masa başına bilmem neresinde ceviz kıra kıra alıyorlar maaşlarını :D

Allah yardımcın olsun kardeşim :D

şikayet edebilirsin. hatta diyebilirsinki madem upload yapamıyorum upload hızı için verdiğim parayı geri istiyorum. o konuşmalar kayıt alınıyor. müşteri memnuniyetsizliği olarak şikayetini dile getirirsin. ah bana dicekti böle bişey. tamam sakinim

Ey ahali,
şimdi 4440375 numaralı adsl teknik destek servisini aradım
karşıma Arife adında müşteri temsilcisi çıktı ve upload sorunumun devam ettiğini ilettim,
ve ne dedi aşağıda okuyun:

degazor35: daha önce bildirdiğim upload hız sorunum devam ediyor,2-3 kbit ile upload yapıyorum.
Arife-ttnet: download hızınız nasıl?

degazor35:3-3,5 mbit arasında,download da sorunum yok
Arife-ttnet: beyefendi,download hızınız gayet güzel,ne yapacaksınız upload hızını?

:) :) :)

Allah topunuzun belasını versin,yedikleriniz zehir-zıkkım olsun

Hahaa çok güldüm yaw. Çok zeki kadınmış helal olsun yaratıcı fikirler sunuyor.

Tarih:26 Mart 2011
Saat: 01:45 (gecenin bir yarısı)

degazor35: upload hızımda her hangi bir düzelme yok,hala 2 yada 3 kbit test değeri görüyorum
ttnet-abdurrahman: beyefendi ne yapacaksınız uploadı?

degazor35: (içimden) ya sabır!!!

degazor35: beyefendi,facebook a resim eklemek istiyorum ama 1 resimi yarım saatte yükleyemiyorum,yani bu demektir ki upload önemli bir şey :)
ttnet-abdurrahman:haaaaaaaaaa,!!!! beyefendi şikayetiniz incelenmiş ve bir sorun olmadığı görülerek kapatılmış,başka bir şikayetiniz var mı?

degazor35: topunuzun..........:)

gecenin hayrı kötü,gündüzün şerrini bekleyeceğiz,

bu arada şu ttnetin çağrı merkezinde çalışan var mı aramızda?

hepsinin yakın akrabasıyım artık :)

Geri