upload siteleri hakkında öneri&şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ĦεĽŁψαĿҚэя

ÐΣЩЇ[_ Ø₣ ╠╣€└└
Reaction score
0
ya site de gayet herşey hakkında uploadlanmış ya da başka yerlerden uploadlanmış olarak buraya postlanan linkler var. İyi çok güzel çalışılıyor. Ülkedeki bu konuda en iyi sitelerin başındasınız. Eyvallah. Teşekkür ederiz

Ama artık rapidshare, hotifle gibi iki download arası anormal sürelerde bekletme yapan, tamamen ticari upload siteleri yerine daha iyi bekletmeyen, ticari kafada olmayan aynı zamanda bu sitelerden çooook daha hızlı uploadları daha az silen sitelere uploadlama yaparsak daha iyi olmaz mı???

Mesela megaupload??? Ben okula gidip Bil. Lab lardan sıkça download eden biri olarak bu sitenin yukarda bahsi geçenlerden tecrübeyle çok çok daha iyi olduğu kanısındayım. Rapidden hotfileden 150 ile dahi zor çekerken megaupload dan 5 MEGABYTE(BİT DEĞİL) çekebiliyorum sn de.ve bekleme süresi sadece 25 saniye daha da değil. Ayrıyetten ücretsiz kullanıcılar en fazla 1gb lık dosyaları indirebiliyorlar. Rapid deki gibi 200 mb dan daha fazla anlaşılacağı üzere. Bu yüzden bu güzide siteden bu tip megaupload tarzı linkler veren başka sitelere doğru kaymak gayet normal bir davranış bence.

Bunları yazıyorum çünkü Türkçe olarak aradığım birşeyi bu SALAK" upload sitelerinden başka hiçbir eyre uploadlanmış olarak bulamıyorum.

Zaten şu an için pek çok yabancı site Rapid ve Hotfile gibi sitelerden tamaıyle megaupload gibi sitelere geçmiş durumda. Sadece bu tip sitelere de upload etmelerinin tek nedeni orda ücretli hesapları olanlarında düşünülüyor olması

Tabi burda Megaupload sitesi örneklerden biri. Pekçok bu site gibi upload yeri mevcut

Eee .Varın siz düşünün hangisi daha iyi diye.

iyi çalışmalar. Sizleri sık sık takip etmeye devam edeeğim.

ben zaten mediafire ve megaupload kullanıyorum.

mediafire ın çok avantajı var indirmede.ama o da hiçbir puan falan vermiyor.

megauploadda vermiyor ama 1gblık linklere izin verdiğinden onu kullanıyorum.

puan vs toplama yok ikisinde ama ben sırf indirenleri düşündüğümden onlara up ediyorum =)

isteyen istediqi upload servisini kullanır... en kaLiteLisi rapid olduqu için ben baskasını kullanmıyorum meseLa? bi baskası içinde bu olay hotfiledir bi baskası içinde letitbittir...

bu tamamen kişiye kalmıs bişeydir... biz sitede rs ve hf yi yasaklayamayız yada baska bi servisi... dediğim gibi tamamen upload yapanın sectiği servise kalmıs birşey...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri