upload

berk

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaslar benım onerım bu sacma sapan rapıd ve ımafeshack ten kurtulmak bu sıte altında upload etmek
tamam bu bıraz masraf olacak ama ben zannetmıyorumkı bu formdakı uyeler ayda 10 ytl bagıs yapmaktan kacınmazlar veya her neyse tutarı sız daha ıyı bılırsınız boyece cıdden cok elıt bı sıte oluruz

olcagını sanmam

diyosunda bunun bandwitchi falan var amabuna yinede adminler karar verir belki olabilirde karısık iş
Ama ben olcagını hiç sanmıyorummm

olmaz.. olmaz bu iş olmaaaz :) eueh hiç zannetmiyorum ama diğerleride görüşünü bildirsin tabiki..

benım fazla bı bılgım yoktur bandwitch fln ben sadece bı forumda gormustum adamlar foto fln upload edıyorlardı kendı sıtelerı uzerınden sadece fıkrımı sundum olsa ıyı olabılırdı

foto filan upload edersin burayada ama belli bir miktardan sonra sitenin hali kalmaz biraz masraflı ve zahmetli iş aynı zamanda!

Arkadaşlar Sizden Bir Konuda Yardım Isti Yorum Lütfen Yardım Edin Bu Konuda
Konu:bazı Programları Indirmek Için Başka Siteye Yönlendiriyor Oradan Programı Nasıl Indirecegiz Ban Yardımcı Olursanız Sevinirim Bana Ulaşa Bileceginiz Hotmail Esabım

şimdiden Teşekkürü Bir Borç Bili Yorum

erhan ne ısın var oglum bu konuda gıt yardım menusene burda kımse sana cavap yazmaz veya programlar formuna bak sen bı

Aman kady ozy görmesin sen kaçç :D:D Valla süpürgeyle koşarlar peşinde:D Bu arada gel msnye yardım edem bare hayırsever olcam :)

Arkadaşlar sizin için bir sürü site açıldı,
örnek: www.dosyadepo.com
bence bırakın forumları yormayı da, size verilen ücretsiz ve sınırsız hizmetten yararlanın.
BASIN TUŞLARA TÜRKİYE :p

asla olmaz foto neyse bi yere kadar. ama buda sunucu boru degil nereye kadar dayan1r banthwith denilen sey var +masraf
yer kaplar dosyalar +masraf
server uzerinde upload haklarini acmak gerekir +masraf degil ama guvenligi biraktin gitti demek burasida bir underground site hacker sitesi lavugun biri gelip upload acigindan yararlanip indexi koyarsa beni öpseler bi daha girmem buraya rezillige bak euheuh :D

sOrUnLu' Alıntı:
Aman kady ozy görmesin sen kaçç :D:D Valla süpürgeyle koşarlar peşinde:D Bu arada gel msnye yardım edem bare hayırsever olcam :)

malesef gordu bıle

ERHAN0537 banlandın abıcım

yaw imageshack'in nesi var beaw gayet iyi bide megaupload'ın rapidden daha yavaş olduunu tespit ettim yada benim netten dolayı ööle oldu bilmiom ama imageshack gayet iyi

Geri