USB ile ilgili bir sorun

tufaN`

HH Clan Team
Reaction score
0
Birkaç ay önce a4 tech x7 mouse almı$tım sorunsuzca kullanıyordum yarım saat öncesine kadar.

CS oynarken birden mouse gitti ı$ıkları falan söndü , sildim tekrar yükledim falan ba$ka porta taktım ama yüklüyor aygıt kullanıma hazır diyor 3-5 sn sonrada bu hatayı veriyor ;

"USB aygıtı tanınmadı
Bu bilgisayara takılı USB aygıtlardan birisi çalışmadığından Windows aygıtı tanıyamıyor. Bu sorunu çözmede yardım almak için bu iletiyi tıklatın."

Ara$tırdım ama kayda değer bir$ey bulamadım,usb kablosunu deği$tirin diye bi$ey buldum ama mouse un kablosunu deği$tirme gibi bi imkanım yok.

Ba$ka bi çözümü varmıdır

$imdiden saolun.

usb ps2 ya ceviren parçayla ps2 dan kullanabilirsin

CHI€F;3246489' Alıntı:
usb ps2 ya ceviren parçayla ps2 dan kullanabilirsin

O benimde aklıma gelmi$ti ama dedigim gibi internette bi kaç yerde usb kablosunu deği$tirin diye okudum , yani kabloda sorun var sanırım sorunlu kabloyu ps2 ye çevirmez galiba ama elimde o parçadan var bi deneyelim teşekkürler.

Edit : denedim olmadı ba$ka bi önerisi olan ?

Bu hatayı alıyosan :D
out.php

Arkadaşım birde mouseni başka Pc nin usb girişine tak bak bakim çalışıyormu.Çalışmıyosa mouse sorun vardır.Çalışıyosa senin usb girişinde bir bozukluk olabilir onuda denemek icin başka birşey tak klavye mesela.Eğer sorun teknik değilse.PC nin usb driverlerini yeniden yükle o da olmasa xp kullanıyorsan xp repair etmeni öneririm.

Tüm usb girişine mosue dene bakalım olacak mı büyük ihtimal olur.Olmazsa sorun başka birşey.Saygılar...

Bu hatayı alıyosan :D
out.php

Arkadaşım birde mouseni başka Pc nin usb girişine tak bak bakim çalışıyormu.Çalışmıyosa mouse sorun vardır.Çalışıyosa senin usb girişinde bir bozukluk olabilir onuda denemek icin başka birşey tak klavye mesela.Eğer sorun teknik değilse.PC nin usb driverlerini yeniden yükle o da olmasa xp kullanıyorsan xp repair etmeni öneririm.

Tüm usb girişine mosue dene bakalım olacak mı büyük ihtimal olur.Olmazsa sorun başka birşey.Saygılar...
Öncelikle yardımın için saol,o hatanın aynısı evet.
Az önce Chamurla görü$tüm aynı hata kendisindede varmı$ usb nin baglı oldugu donanımı 1-2 saat kadar dinlendirmi$ tekrar calı$mı$ , bende dinlendiricem umarım calı$ır , ha bu arada senin dediklerinden silip yeniden yüklemeyi ve ba$ka portta denedim.Ama ba$ka sistemde deneyemedim çünkü hatayı geç saatte verdi.$u dinlendirme olayı olmazsa ba$ka bi sistemde deniyecem yarın büyük ihtimalle çözerim sorunu buraya da yazarım

donanımsal bir sorun olsa gerek.. çünkü windows her halukarda bir usb mouse'ı tanıyabilir, herhangi bir driver gerektirmeden..

beklettikten sonra da çalışmazsa, garanti kapsamında ise bir garanti yolu görünür o mouse'a artık..

Benim pc de PS3 yüklü usb girişli mouse tanımamıştı.Usb girişi olmayan bi mouse taktam yane 2 tane öyle driver tanıttım çalıştı.Yane bence donanımsal sorun yok.

Geri