usb'deki bilgiler lazım?

JoNeRR*

L![se]L!
Reaction score
0
GözlerimiN gözLerine değiDiği her aN akLımda.. Olu
arkadaşlar hemen konuya giriyorum:durdurun
şimdi öğretmen bizim sınıftaki bilgisayara bi tane usb taktı ve onun içinden bize ders anlattı:saskin
şimdi yazılı var ve tüm bilgiler o usb'nin içinde:durdurun
yani anlatmak istediğim hani şu formattan önceki bilgileri bile bulabilirsiniz bu programlarla diyolar ya:saskin
ben onun içindeki bilgileri bulabilirmiyim o programlarla ya da onun bulmanın bi yolu var mı?

yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler..
:melek:melek:melek:melek

30 milyonmu felandır ilaçlar var bayıltıcı onlardan al hocanın çayına karıştır:D Şaka tabi valla bilmiyom:D niye yazıyom o zaman onuda bilmiyom bugün bişeyler var bende

Sanmıyorum kardeş ama çıkar üstadlar açıklarlar duymuştum öyle birşeyi fakat o programı bulsan bile nasıl alıcaksın

yanlız haberin olsun yapabilirsen bile bundan bikaç yıl sonra çok pişman olucak kendinden utanıcaksın=(

Valla program forum içinde var az önce arama yaparken rastladım ama böyle birşeye ortak olamam kardeş hakkını helal et.Kusura bakmazsın inşAllah=(

hakkım helal olsunda(bi hakkım yok ama:saskin)
yazılı soruları yok zaten usb'nin içinde
sadece hocanın bize anlattıkları var..
yazdırmamıştı eee haliyle unutuyo insan yazınca bağırıyodu ben anlatırken yazmayın diye sonrada not tutun diyo.
hocadan istedik vermedi:'(
tekrardan belirtiyim yazılı soruları yok içinde sadece konuların anlatımları var...

Bu yöntem bilgisayara yüklenip tekrar silinen bilgileri geri getirir usb den okunanları değil..

İlla ki denemek istiyorsan bu program en başarılı olanı
Stellar Phoenix FAT & NTFS bunu arat..

Bu yöntem bilgisayara yüklenip tekrar silinen bilgileri geri getirir usb den okunanları değil..

İlla ki denemek istiyorsan bu program en başarılı olanı
Stellar Phoenix FAT & NTFS bunu arat..

Evet doğru olabilir.Donanım hakkında pek bilgim yoktur.Sadece o programdan bahsedilince o gözüme çarptı=)

Geri