uTorrent DOWNLAOD HIZININ ARTIRILMASI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaslar ne yaparsanız yapın en çok paylasılan bi dosyayı 1 mb int hızıyla 106 ya kadar çekebilyosunuz.upload 6 kb gecmeden.

Bu konudan zaten bahsedilmişti. Hangi ayarlamaları yaparsanız yapın, indirmeden alacağımız verim bizim bağlantı hızımızla paralel olarak seyredecektir... Bunlar mevcut bağlantı hızımızda bize daha iyi bir download verimi sağlayacak küçük ayarlamalardır. Ancak gözle görülür derecede artış sağlayacağınızdan emin olabilirsiniz...:)

öncelikle eline sağlık bide queueing ayarınıda yapsan

babacım eyvalla.tamda bunu arıyordum umarım işeyarıyorsur.saygılarımı serpeliyorum üzerine.

İşinize yaradıysa ne ala... Siz teşekkür etikçe bize daha çok paylaşma şevki gelir...

Arkadaşım eline sağlık.Güzel paylaşım yapmışsın.Fakat benim bir sorunum var.Her seferinde port açmama rağmen hız rehberinde portu test ettiğimde hata ile karşılaşıyorum.Bu sorunu nasıl düzeltebilirim acaba ?

hocam bi sorum olacak buu indirirken band genişligi olayını yüksek yapmak bi işe yarıyormu ??

band genişliği ile oynamanın pek de bir faydassı olmayacaktır. o daha çok torrentlere nerelerden ulaşılacağına dair geniş bir alan aranmasını sağlar ancak şunu unutma çok varyasyon çok çakışma anlamına gelir...

yha arkadaşlar ben port açtığım halde artı indirdiğim dosyalrın indirilme sayısına göre indiridiğim halde hız çook düşük bi yardımcı olursanız çok sevinirim hız=0.6 kb böle bi şey olmaz 10 kb yi görmedim daha üstelik yukarda yazanların hepsini yaptım

teşşekkürler hızı 2 katına çıkarttı.

port açamıyorum; ama bu ayarlarlsa
ispanyadayım su anda 700 kb 'ı görüyorum ;=)
n' kadar cok dosya o kadar hız

yha arkadaşlar ben port açtığım halde artı indirdiğim dosyalrın indirilme sayısına göre indiridiğim halde hız çook düşük bi yardımcı olursanız çok sevinirim hız=0.6 kb böle bi şey olmaz 10 kb yi görmedim daha üstelik yukarda yazanların hepsini yaptım

arkadaşlar bu ayarlardan daha evvel de bahsettim. internet hızınızla doğru orantılı olarak dosya indirim hızına sahip olursunuz. Bunun yanısıra bir anektot daha vereyim ipucu olarak. torrent kullanmaya yeni başlayan arakadaşlar bilmiyo olabilirler. torrentlerinizi seçerken seek(sağlayıcı) leri çok olan torrentleri indirmeye özen gösterirseniz indirme hızınız daha fazla olacaktır...

gerçekten süper çok tşşkr...

ya benim indirme hızı çok ama çok az millet en kötü 100 kb la indirio ben 0.7 kb la indiriyom bana yardımcı olursan sevinirim

şuan 1 kb oldu lütfen bana en kısa zamanda yardımcı olun

bide bu upload ve download hızını nasıl sabitlicez

evet benm download hızımda aynen böle ne yapmam lazım bilmiorum bu yöntem de pek bi işe yaramadı çıldırmak üzereymmmmmm

evet benm download hızımda aynen böle ne yapmam lazım bilmiorum bu yöntem de pek bi işe yaramadı çıldırmak üzereymmmmmm

Torrenlerle çalşırken günncel dosyalar üzerinde çalışmak size daha çok verim getirecektir arkadaşlar. Verdiğim bilgilerde arada yazdığım notları da dikkatlice okursanız sorularınıza çözümleri daha net görebileceksiniz arkadaşlar. Açtığım konuya göstermiş olduğunuz ilgide dolayı hepinize teşekkür ederim...

hayatımda en fazla 50 kB/sn görmüştüm şimdi 80leri buluyorum sağ ol çok yararlı bir çalışma

Dostum cok sagol....su dedıgını yaptım
Enable UPnP port mapping işaretliydi kaldırdım saatlerdir 30 la inen film 90 ı vurdu...Gercekten işe yaradı eyvallah ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri