Utp Kablo Yapımı [Resimli Anlatım]

helal tek kelimeyle mükemmel cok tesekkür ederim dostum bu döküman işime cok yarayacak.

portnoy´isimli üyeden Alıntı
Dikkat

Arkadaşlar sizle birşeyler paylaşmak istiyorum 3-4 gün önce kaçırılan 2,5 yaşındaki

kuzenim Can Şeref Engin'i tüm çabalarımıza rağmen bulamadık görenlerin veya

haber alanların bana ulaşmaları rica olunur

SAYGILARIMLA...

HERŞEY PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER

BÖLÜYORUM AMA KUSURA BAKMAYIN AVATARIMDAKİ KARDEŞİMİZİ ARIYORUZ KAYBOLMUŞTUR GÖREN DUYAN BİLEN VARSA EN UFAK BİŞİ DAHİ OLSA LÜTFEN BURAYA

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=68945&page=2 ULAŞSIN

sağolasın kardeşim bu döküman teknik servisimin duvarındaki en nadide yeri aldı

galiba resimler olmus acaba resilmleri yenileyebilimisiniz tesekkurler

Eline sağlık.
UTP kablolarda ayrıca rollover kablo bağlantısıda var. Rollover kablo console portu bulunan ayğıtlara bağlanmak için kullanılır. Bağlantısı ise kablolardan birinden çıkan ilk kablo diğerinde 8'e , 2 den 7'ye, 3'den çıkan diğer kabloda 6'ya , 4 den 5'e gibi devam eder.
bu kablo pc'nin com portundan aygıtın console portuna takılır. pc tarafında rj45den 9 pin dönüştürücüye ihtiyaç varki olmadan com porta rj45 'i nasıl takacaksın.

çok saol gerçketen çok işime yaradı ellerine sağlık...tbrkler...

Arkadaslar ben sadece dosya paylaşımını vermek ıstıyorum.internet baglantısının olmasını ıstemıyorum.bu uçları nasıl sıralamam gerekıyor.yardımcı olursanız sevınırım..

güzel paylaşım ama resimler gözükmüyor bende:S

güzel paylaşım emeğine sağlıkta resimlerde kurbağ çıkıyo bi el atarsan sevinirim

Teşekkürler fakat şu resimlere bir daha el atsanız çok iyi olacak.Dökümanı kaçırmak istemiyorum...

dostum ellerine sağlık çok iyi anlatmışsın bi zahmet günceller misin resimler uçmuşda
tekrar teşekkürler...

resimler yok cıkmıyor yenilermisiniz<

güzel paylaşım teşekkürler. fakat resimlerin yenilenmesi gerekiyor :(

kardeş çok iyi çok güzel de acilen resimleri yeniler misin?
gitmişler de...

bn kendim bilgisayar öğrenciyim bunları biliodum ama gzll paylaşim gercekten süperrr:D

Geri