uydu alıcı

GANDALF383

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bana 215 ytl ye kadar iyi bi uydu alıcı tavsiye edebilirmisiniz.

Redline al dostum.Kartlı paylasımla sifrelileri bilgisayarından cozersın ayrıca kendı kendıne uydudan guncelleme ile bırcok kanalı cozersın.

next 2000 plus serisini tavsiye ederim arkadaşım. İyi anlayan biri olarak söylüyorum. Fiyatı 155 $
google ararsan yeterli bilgi bulabilirisin. Kolay gelsin
Bence next ye2000 cı super plus bir incele derim :goz:

ben next 2000 cı yı verdım bunu aldım.Reklam gibi olacak ama amac bilgilendırmek.Bunu almamın sebebıde 1-uydudan kendısı guncellıyor ıkıde bırde elımde cıhazla yukleyın dıye tasınmıyorum.Ayrıca para bayılmıyorum.2-Bılgısayarıma RS232 ile cıhazımı bagladım ve CSC ile bırcok kanalı bedava verılen server lardan ızlıyorum.3-BIrcok kısının ızleyemedıgı kanallar bende acık, kendı kendıne guncelleme sayesınde kanallar kapanınca bıle yenıden yazılım cıkıyor ve guncelleyınce acılıyor.4-Yenı cıkan kanallar dıye bır derdım yok guncellemeler sayesınde yenı kanallar otomatık olarak gelıyor.Ayrıca ıstersem sadece sıfrelerı ındırıyorum ve kanallar acılıyor.Umarım faydalı olmustur.Selamlar

nextten sasma derim ve beyaz esya satan bir yerden deil bu işin teknik servisliğini üstlenmiş biryerden alman senin için daha avantajlı olur gandalf ben bu sektörde calısıorum merak ettigin baska bişi varsa yardımcı olabilrim

next 2000 plus serisini tavsiye ederim arkadaşım. İyi anlayan biri olarak söylüyorum. Fiyatı 155 $
google ararsan yeterli bilgi bulabilirisin. Kolay gelsin
Bence next ye2000 cı super plus bir incele derim :goz:

Teknosa da 199 YTL KDV dahil

Ye-2000 Super Hdtv High Definition

1 KART GİRİŞ
2 MODUL GİRİŞ
USB GİRİŞ YAZILIM ATMA,KEY ATMA,RESİM ATMA,UDB YÜKLEME,DAHA SONRA MP3,JPEG OYNATMA
LAN ETHERNET
OPTİK ÇIKIŞ
COMPENENT YUV ÇIKIŞ
HDMI
SUPER SERİSİNDEKİ TÜM MENU ÖZELLİKLERİ
COMDAN SHARE
LANDAN NEWCAMD SHARE
HOMESHARE COMDA KABLO YADA WİRELESS
EMULATION
HIGH DEFINITION vs vs

Fiyatı 500$ civarında olacak deniyor ama ben bunu almanı tavsiye ederim. İlerde kanallar HD yayına geçecek bir daha recever alma telaşına düşmezsin.

Ye-2000 Super Hdtv High Definition

1 KART GİRİŞ
2 MODUL GİRİŞ
USB GİRİŞ YAZILIM ATMA,KEY ATMA,RESİM ATMA,UDB YÜKLEME,DAHA SONRA MP3,JPEG OYNATMA
LAN ETHERNET
OPTİK ÇIKIŞ
COMPENENT YUV ÇIKIŞ
HDMI
SUPER SERİSİNDEKİ TÜM MENU ÖZELLİKLERİ
COMDAN SHARE
LANDAN NEWCAMD SHARE
HOMESHARE COMDA KABLO YADA WİRELESS
EMULATION
HIGH DEFINITION vs vs

Fiyatı 500$ civarında olacak deniyor ama ben bunu almanı tavsiye ederim. İlerde kanallar HD yayına geçecek bir daha recever alma telaşına düşmezsin.

Birkere hd kalitesinden faydalanmak için 2-3 bin ytl lik bir hd tvsi olması gerekiyorki ona o kadar para verdikten sonra o zaman cihazıda değiştirir bence hiç gerekmiyor ayrıca o zamana kadar neler olur neler
Şuan 190-200 ytlye satılan dm500 ler de işini fazlasıyla görür modeme kablo çekersin bir çok şeyi rahat rahat izleyebilirsin ama ben kaliteli bir şey istiyorum diyorsan dreambox +500s veya 600pvr tavsiye ederim

Geri