Uykularınız Kaçacak "Paranormal Activity"

sonuna kadar izledim gayette rahat uyudum, abartılacak bi film değil, iki tane pudradan ayak iziyle, bi iki çat çut sesiyle olmuyo bu işler :sigara:

sonuna kadar izledim gayette rahat uyudum, abartılacak bi film değil, iki tane pudradan ayak iziyle, bi iki çat çut sesiyle olmuyo bu işler :sigara:

zaten fiLm normaL insanLar için çekiLmiş senLe aLakası yok yani

Orjinal korku temalı filmlerde şahsi kanaatim ;

Filmi izleyen kişinin o gün o anda içinde bulunduğu psikolojik hali korkmasına yada gülüp geçmesine en büyük etken sanıyorum evde tek başınıza karanlık bir ortamda korku filmi izleyen bir seyirci elbette çevre unsurların etkisiyle film den korkabilir ama arkadaş grubuyla bol neşeli bir ortamda korku filmi izleyen bir kişi korku yerine komediye sarıp arkadaşlarıyla geyiğe vurabilir > ) ?

Bu Film Bildiğim Kadarıyla Yasaklandı Türkiyede..

Aynen Yengeme Katılıyorum :smile: Biz Ailece Mısır Filan Patlattık Da İzledik Gayet Rahat Da Uyuduk :durdurun

yok be benıde korkuttularda :D sonuc olarak fılm oldugunu bılıorsn ama korkan kız arkadasla cok sarıor :D

fiLmin en korkunç yanı hakkında yapıLan "korkunç" yorumLar :)
fiLm iyiki tr de yasakLanmış yoksa bir hevesLe gidip boşa para verdirdiniz diye yapımcısından ışıkçısına kadar bir ton küfür edecektim :)

Geri