Uzaktaki sevdiğime. . .

black06

New member
Reaction score
0
Yemin ettirir bazen günler yetim bırakır bugün senden
Ayda ararım gözlerini karanlık karalar göz bebeklerimi
Sensizliğe vurur güneş ufka sen bu gönülden çıkmadıkça
Mevte gönül göz koyunca hayattır seni sevmek gözden uzakta
İstanbul ağlasa sen orda gözlerim kandan kurur burada.
Nur bakışınla seni seninle yaşarım sensizlikte Ankarada…

Kendim yazdım arkadaşlar bilmiyorum uydurabilmişmiyim.İçimden geldikçe yazdım işte.

Onu çok sevdim halada seviyorum.Ama sevmek yetmiyo bazen bilirsinizki.Ailesi yüzünden ayrılmak zorunda kaldık.Hiçkimseye vermesin Allah böyle ayrılık.Çok zor.:(

Herkeze iyi forumlar. . .

guzel siir.. sunu soleyeyim o seni seviyorsa sen onu seviyorsan ne aileler girebilirdi araniza nede baska birisi.. sukadarini acik ve net soyleyeyim.. o seni gercekten sevmis olsaydi ailesine seni duzgun anlatirdi.. aile durduk yere karsi cikmaz.. once seni tanimaya calisir.. demekki o bu bayanin bahanesi olmus.. takma kafana :=) dunya herseye ragmen cok guzel..

Allah Yardım Etsin Kardeş :(

Olmuş olmuş

Eline sağlık.

guzel siir.. sunu soleyeyim o seni seviyorsa sen onu seviyorsan ne aileler girebilirdi araniza nede baska birisi.. sukadarini acik ve net soyleyeyim.. o seni gercekten sevmis olsaydi ailesine seni duzgun anlatirdi.. aile durduk yere karsi cikmaz.. once seni tanimaya calisir.. demekki o bu bayanin bahanesi olmus.. takma kafana :=) dunya herseye ragmen cok guzel..

Ailesi kendi içlerinde birine veriyo hep.Biliyordu beni ailesi.Ama onlarda böyleymiş.Kader kısmet ne yapalım.Hayat güzel tabi ama hep bi tarafım eksik.

Teşekkür ederim arkadaşlar . . .

Ailesi kendi içlerinde birine veriyo hep.Biliyordu beni ailesi.Ama onlarda böyleymiş.Kader kısmet ne yapalım.Hayat güzel tabi ama hep bi tarafım eksik.

Teşekkür ederim arkadaşlar . . .

bayan arkadas alevimiydi ? eger oyle ise dedigin dogru kendi iclerine verirler.. bazi alevilerde var bole olay.. yada genelde dogu kokenli vatandaslarimizda.. ama kiz seni gercekten sevseydi ailesini ikna ederdi.. senden asla kopmazdi..

bayan arkadas alevimiydi ? eger oyle ise dedigin dogru kendi iclerine verirler.. bazi alevilerde var bole olay.. yada genelde dogu kokenli vatandaslarimizda.. ama kiz seni gercekten sevseydi ailesini ikna ederdi.. senden asla kopmazdi..

Yok alevi değil.Doğuluda değil Karadenizli.Çok zorladık ailesini ama olmadı.

Hayırlısı buymuş demekki.Bende kendimi böle kandırıyom açıkçası.

herseyin hayirlisi kardes.. ama sorun ailesinden kaynaklanmio buna eminim :=) bos ver aldiris etme dogru zamanda dogru yerde gonlune gore birini elbet bulacaksindir.. hayat suprizlerle dolu

evlenmis artik belki cocugu bile olmustur ne kacirmasindan bahsediyorsun ? sana yakismaz butur seyler :goz: seven insan bastan kacardi.. :goz:

evlenmis artik belki cocugu bile olmustur ne kacirmasindan bahsediyorsun ? sana yakismaz butur seyler :goz: seven insan bastan kacardi.. :goz:

Yok evlenmedi.Hala konuşuyoruz.Kopamadıkki bi türlü.

Çoook uzun bi hikaye yaa neler neler oldu.Sadece işin özeti burdaki yazdığım.

Belki birgün onuda yazarım.

sana simdi bunlar cok ilginc gelio kopamiosun vs vs ama ilerleyen zamanlarda umursamayacaksin bile :goz: tecrubelerimden biliyorum belki senin yasadiklarindan 10 katini yasamisimdir :=) tek tafsiyem olmayacak duaya amin deme ve kacirma isini birkere unut.. zaten oda senden kopamiyorsa ailesine efendi gibi solesin sende git son bir kez daha ailesiyle gorus gonlunu al.. baktin olmuyor vaz gec... dedigim gibi is o bayanda ve sende baslar ikinizde de biter..

Sen dönüLmez bir yoL değiLsen eğer mutLaka adresi bulacaktır.Hakkınızda hayırLısı oLsun arkadaşım..

Geri