Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[video=Regina Spektor Hero of the story]2113[/video]
Ciddiyim bak gelmezdim
Sadece uzaktan onun şarkılarını dinlerdim..
Korku filmi yazar bir de oynardım..Düşünürken düşünürken o duvarların ırzına geçmişim haberim yok
Nasıl becerdim ki...!
Kış gitsin artık bahar gelsin ..Leyla moduna girip zıplak sürekli gülen candy tadında bir kız olsam
Sadece bana endeksli olsa herşey.Mütevazilikten uzak olsam..yanağıma en muzur şekilde kaş çatsam sen öpmedin diye..
hep çilekli rujumu sürdüğüm anda hazda kalsam..
Al işte yine gülüyorum ama sinirden
Uzaylı kardeş niye öyle bakıyorsun yeşil yeşil senin işin gücün yokmu?
Fonda Hayko çalıyordu uyumak istiyordum ama hayko bana izin vermiyordu..Her zaman soğuk olan hava artık soguk değildi hatta yakıcı bir sıcaklık vardı.Bir an zaman durdu sanki evet zaman durmuştu..Saatler bile durmuştu.her şey donuk bir ben hareket ediyordum.Mantıksızdı zaman duruyor ama ben kımıldıyordum bari saat çalışsaydı..Film gibiydi herşey başrolu ben kapmıştım..Pencereden dışarı baktım farları açık çalışan bir kamyon vardı.Korktum buradan gitmeliyim dedim kendi kendime..Merdivenden nasıl indim o kamyona nasıl bindim ve yol aldım hatırlamıyorum.Çünkü zaman durmuştu..Korkunç bir karanlık vardı etrafta yolumu aydınlatan tek şey yer elmasıydı..Yeni bir mucevher olmalydı bu 15 krat parlak yer altında ama karanlığı delen parlaklık..Yenilebiliyordu üstelik
Uzun bir yol katetmiştim.Nereye geldim bilmiyorum burda bir canlılık vardı rengarek boyalı insanlar üzerlerinde beyaz atlet ve çizgili pijamalarıyla zombi edasında geziniyorlardı..Hey man burası neresi? dedim bir tanesine Kültür mantarı sokak dedi..
Garip garip bakıyordu suratıma..Tırstığımı anlamıştı ..
Ahaaloyloy vahaloyloyyy zuhaloyloyyy diye kahkaha atmaya başladı biz dostuz korkma dedi..Biraz olsun rahatlamıştım..
Bizi artık hor görme eğlenceli insanlarız bizde uzun eşek oynarız,halı saha maç yaparız,simit kaşar yeriz diye nutuk çekti gözlerini kocaman kocaman ayırıp anladın mı diye sordu..
Ses çıkaramadım başımı evet anlamında salladım tipitip tipitip sekerek uzaklaştı yanımdan..
O telefon çalıpta beni uyandırmasaydı eğer neler oldugunu anlıcaktım ama zaman işlemeye başladı bikere..Neyse yarın cevap bulurum artık..
Rüyanız hayır olsun teyzenin telefon numarasını bilen?
Romantik ve dram türünde şu sıralar çıkan ikinci film. Ama tabi ki bu filmi Aşk Tesadüfleri Sever ile karşılaştırmamak lazım. Öncelikle film Kültür Bakanlığı Sinema Destekleme Kurulu’ndan 200.000 TL destek alarak çekildi. Aylar öncesinden reklamı yapılmaya başlanmadı. Senaryo muhteşem, oyunculuklar harika.. Kesinlikle gidip izlenmesi gereken filmlerden biri bence. Konu olarak, hayatını skeçlere senaryo yazarak sağlayan Metin yazdığı senaryoların uzun metraj olmasını arzulamaktadır. Yapımcılar tarafından sürekli red cevabı alır ve bir gece kırılan umudunu teselli için bara gider ve Duygu ile karşılaşır. Sabah ise Duygu bir not bırakarak gitmiştir. Daha sonra yine karşılaşan çift, zamanla aşkın tadını alacaklardır. Her zamanki gibi sorunlar başlar..
Oyuncular ise size çok tanıdık gelecektir, Doktorlar dizisindeki Zenan (Melike Güner), Ihlamurlar Altında’dan Murat (Sezai Paracıkoğlu)… Fragmanının sonundaki cümle ise oldukça vurucu: “Bir şey sevme hakkı vermediler, bende incir reçelini sevdim.”
Şimdi sıkı durun sosyal mesaj verip yatagıma gidiyorum..
Siz yatmadan önce ılık sütünüzü içip dişlerinizi fırçalayın.Çoraplarınızı çıkarıp öyle yataga girin
Ayrıca kitap okuyan şiir yazan romantik olan kibar asil naif her zaman tiyatroya giden klasik müzik dinleyen gündemi yakından takip eden ideal değildir.Hatta ideal insan yoktur yada iyi.. yapmacıkmı hı hı
Dün rüyamda kafama kar yağmıştı belki üsüttüm o yüzden
Fiyuuu yataga zıpla!
Mıncırdım..
Merhaba Bigudi n'aber?
Bigudi benim hayal arkadaşım onunla çok iyi anlaşıyosuz.Ve büyüyünce evlenicez.Onun kuyruğu var böyle yeşil ama olsun
Derhal bir masöze ihtiyacım var..Bir de bir sürü babet ayakkabıya Alışverişe çıkmak lazım bu topuklularla yürümez bu iş..Ha kalem etek giymek mi bir daha asla!!
bir cellat biliyorum hani içinde zerre acıma kalmamış dediğinizdendi kendisi de. tavırlarına ne bir duygu ne de bir ruh katardı.. ve yalnızca emirlerin kuluydu. bir ağaç biliyorum; dallarına umut adına rengarenk çaputlar bağlanmıştı. yılların getirdiği yaşanmışlığında yüceliğinin saklı olduğu fısıldanırdı. hani besbelli güçlüydü de. ve şimdiyse gidişinin ardından, bilmekten öte bir kadın tanıyorum. celladı içinde taşıyan bu kadın, her düşen bedenin ardından kukuletasının içinde gözyaşlarına boğuluyor. ve aynı kadın içinde ağacı da saklıyor. ama artık dallarındaki bez parçalarını ne taşımaya ne de çözmeye gücü var. acizliğiyse içindeki kurtların maskarası.. arta kalan yalnızca çürük mavi bir renk. ve bayım nihayetinde siz de bunu biliyorsunuz: günahı boynunuza!
Yok böyle bir jest yorgunluğun ardından bir de ağlamak çok duygulandım çok.Sana milyon kere onyüzbinmilyonmilyar kere teşekkür etsem yine az.Zaten hayatımı güzelleştiryorsun seninle her türlü sırrımı mutluluğumu acımı paylaşıyorum yeterince haz alıyorum hayatımda oldugun için.Oldu mu şimdi bu ?
Hem ben ağlamasını da beceremem ki..Hönkürmeme sebepsin şu an.İyi ki varsın dimi
İyi ki..
ßurda hava çok fena dolu ile karışık yağmur var.Sarjım bitmek üzere ve elektrikler kesik..Korkuyorum Makrome(Makrome bigudinin kız arkadaşı yalnız kalmasın diye ona arkadaş yaptım hayalcikten)Karanlık sessizliin içinde salıncakta sallanan zombi sesi geliyor sanki odamın tabanı delinip bööö diyecek bir kız çocugu çıkacak..Gözlerimi kapatıyorum kelebek avına çıkmış gibi hayal ediyorum kendimi.Ama ortada hiç kelebek yok sırf sümüklü böcek dolu..Ahanda elektrik geldi yaşasın
sLm dünyalı ben geldim
Çok olmuş yazmayalı hemen kısa bir özet geçeyim yaptıklarım hakkında.Yattım kalktım,yattım kaktım gittim geldim günler çabucak geçti ama ben uykuya hasretim çok.Ev ekmegi olsun istiyorum sobanın üzerinde kızartacaksın onu tereyağ süreceksin tozbiber serpiştireceksin ohh mis gibi kokacak yanına bir de paşa çayı en köpüklüsünden.Anneannem seni çok özledim boncuğum.Miskin miskin kıvrılıverirdim sobanın yanına..Şimdi ayaklarımı peteklere dayamasam ısınmayacak..
Bu aralar çok karmaşığım mayhoş(mayhoş üçüncü hayal arkadaşım Araya giren karakedi yeni bir kabile oluşturacam onlarla )Böööyle kocaman bir boşluk var içimde ne idigüüü belirsiz.Eskiden mutlu oldugum şeyler beni mutlu etmiyor artık.Bak mesela bi biskolata aldım reklamlarını görüp hayal alemine dalmak için cıks hiç bi işe yaramadı.Tavsiye etmem En huzurlu oldugum yer rüyalarım damdan dama atlıyorum orda bööyle doga üstü güçlerim oluyor altından asam bla bla..Deliriyorum.Ama mesela artık yolda yürürken cicilerime çamur sıçratmıyorum bu güzel bir gelişme..
Bir de şuan bir heyecan yumagı var karnımda böyle kımıl kımıl soldan soldan geliyor..Çok vahsi bir duygu Saçlarımı rüzgara karşı savurası en slowundan dans edilesi bir duygu hani böyle kırmızı giymek gibi birşey özgüvenin tavan yapıp tutkunun doruk noktasına ulaşmak gibi..Kırmızı giymek dedim de yeni ciciler aldım bir de V2K olanlarından param da suyunu çekiyor.Neyse siz şarkıyı dinlerken ben gidip karnımda ki o heyecanı sırıtık patatesleri kızartarak engelleyeyim.
Hadi mıncırdım al yanaklarınızı
İshal ağızlı insanları anlamıyorum çoğu zaman..Sahi neden insan işine gelmeyen durumlar karşında ishal ağızlı olur..İçyüzünü bilmeden olayların cephe almakta niye.Hoş zaten söylediklerin ve yaptıkların birbirini dengeleseydi eğer cephe almana gerek bile kalmazdı..Göz ardı etmiyorum hiç birşeyi sadece oyun oynamalarına izin veriyorum zihinlerinin gelişmesi lazım ee bir nevi oyunda zihin geliştirir. Neyse takılmak yok belaltı vurma çalışmalarına devam et..