Uzaylı olsam dünyaya gelmezdim..

Siz ele bulaşan boyaların gülüş sıçraması olduğunu biliyormuydunuz?ßen bugün öğrendim..ßak gülüşün elime sıçradı işte:)
Gülüşümün mavi olması beni daha mutlu etti ve hayatımda aldığım en güzel en akıllıca iltifattı.İşte böyle güzel ve özel insanların içinde olmak muhteşem bir duygu..

[video=Zuhal Topal da Damat Aday?n? Be?enen Ç?lg?n Gelin]3145[/video]

Sırf seni almak için dünyaya gelirdim negzel kadınsın sen durdane :p

Dün bir çift göz cizdim duvarlarıma uyanınca ilk gözlerini göreyim diye.Hem duvarlar daha iyi dinler biliyormusun?tepki vermezler eleştirmezler bencil değillerdir en önemlisi dinlerler seni susturmadan içinmdeki her şeyi anlatabilirim o gözleri ve gözlerini izlerim tüm ışıklar sönse bile.Şimdi sen içimdeki ışıgı kapattın diye seni göremiyeceğimimi sanıyorsun.Yanılırsın bence.Ben seni karanlıkta da severim :(
Bir insan kuyuya düştüğünde itenin ne önemi vardır ki..!? Onu en çabuk dibe götüren kendi ağırlığıdır...
ßugün berbat bir gün ve devamı gelicek biliyorum..Zaman iyi gelirmiş öyle diyorlar hangi zamandan beri kocakarı ilaçları işe yaradı!!
Neyse Korkma giderken bir tek "B" yi alıyorum Gerisini sana bırakıyorum.. Ne de olsa sen bitirdin B/izi Öyleyse sende kalmalı izi...
O bu değil de şimdi ben anneme ne dicem :(

Şimdi kısa kısa sorular aklıma takılan tamamen hayal ürünü bir nevi kocaman bir öykünün alıntı yapılmış kısımları iyiyim yani..
Yalancı :)
Göz gördü gönül sevdi derler yalan o eskiden di ayrıntılarla bogulmadan önce saf dönemlere denk gelen..
Hayatını nasıl yaşıyorsun?
Kime?
Neye göre?
Kim için?
Seni seviyorum..
İlk aşkımsın..
Seni ömrümün sonuna kadar sevicem...
Hani :)
ilişki sörfü girdi ya evimize dünyaya yapan yapana ..
ßilmemek korkutuyor insanları neyi bilmediğini bilmemek en acısı..
Neyi biliyorsun neyi hiç birşeyi..!
Sebep ve sonuç çok aslında en güzel sonuç bitmesi
ßitti ..
Bitti ya şimdi hani felsefe psikoloji, matematik ne önemi var kuru gürültü hepsi.Aslında ben sana gelmeden gelmen en güzeli olacak..Yok yok en güzeli beni özleyip merak edip aradığın anlar olmalıydı.Evet o an'lar!
Pluton kaydır biraz eksenini iç çekip durma başımda..
Yaptıklarından söylediklerinden pişman oldun mu hiç?
ßana sorarsan evet
pişmanım!
Arıyorum seni çok ama ulaşamıyorum ki ben aramadan sende gelmiyorsun üstelik.Ruhunu kim çaldı ki geri al ve bana ulaş..

ßugün ki ödevimiz çocuklar Aşktan kim ölmüş?

Öğretmenim ben yaptım
söyle Selin.
Kimse ölmemiş..Ölen yalandan kurulan hayallermiş.Ben de yeni hayallere yalan yedirdim öldü..Aslında o da yalancıymş ölü numarası yapmış..

Aman neyse ne iki ucu bklu değnek iste.Hayat çelme takmaya her an hazır.Keşke keşkeler hiç olmasaydı o çok iyi ben kötü yada ben çok iyi o kötü olsaydı bilinmez ki..Bilinmiyor işte..
Hayat yine de güzel kuşlar öter yine çiçekler açar güzel kokular yayar.Bende uzakta çok uzakta izlerim dimi..
Didim gitti..

Une mauvaise journée, je suis fatigué de l'amour je vais ouvrir.tu me manques mon amour:(Je suis désolé, s'il vous plaît venez.ne pas dormir sans vous.:(J'ai faim.Je suis fatigué Venez ou mourir!mais pleurer pas bon:(tu me manques tellement Ne me laissez pas mourir:(

Chers tu me manques. absence est tres difficile.. Je vois des reves etranges. cauchemar gnomes Je ne peux pas allumer la lumière ne peut pas sortir du lit Attaque mardi a nouveau. cher est venu a mon esprit en premier. J'ai appele ne dormaient pas. Calme.. cette equipe amulette Appelez des aujourd'hui pour acheter des amulettes ne veux pas atre plus peur.. 'Ll go crazy sans ecole etudiants tres doux Je pense que je suis en train de la communication convenu. en fait, elle m'aime irrite mensonge.:( vous oubliez comme un fou l'amour.. cher, s'il vous plait revenir a moi.. Je mourrais sans toi… appeler cela un jour tous les jours J'ai embrasse.. Je mange ses joues :p

Salut
comment vas-tu ma chere. Je suis super contente :) yoww yoww (ce turque)
Je vais au lit facilement le sommeil la nuit derniere. J'aime mon ecole merveilleux etudiants. peinture a base, nombre compte, Nous avons parle chante :)
croyez moi la communication super yuppiii. Je n'ai pas a souffrir , a l'aise, Pas d'amour il ya du travail dans ma vie ohhh misss miss (ce turque :p)
mais je suis toujours jalouse (cıks cıks :p)
aller et entrer dans l'examen du cours Donnez moi votre main, puis la France :)
manger ses joues
au revoir :)
note: Je t'aime avec moi dans mon cœur.

Birine ya da bir şeye sadık olmak zorundaysam, öncelikle kendime sadık davranmalıyım. Gerçek aşkı arıyorsam, karşıma çıkan ortalama aşkları defterden silmeliyim. Edindiğim azıcık deneyim bana gösterdi ki, kimse herhangi bir şeyin efendisi değildir, hepsi sadece bir yanılsamadır; maddi zenginlikler de, ruhsal zenginliklerde. Çantada ... keklik sandığını kaybetmiş olan kişi, sonunda hiçbir şeyin ona ait olmadığını öğrenir.
Ve hiçbir şey bana ait değilse, benim olmayanlar için kaygılanmamın gereği de yok demektir; bugün ömrümün ilk(ya da son) günüymüş gibi yaşamam daha doğru
Demiş ki Yeniden yaşamaya, konuşmaya başlamak. İnsanlar, yüzler, oynanacak bir rol. Bende varolduğunu sandığımdan daha fazla cesarete gereksinimim olacak. Bereket versin fiziksel olarak iyi durumdayım. Gene de başka insanlardan kaçmak istediğim anlar oluyor :)

Hayatın gerçeği bir yalanın rüzgarına kapılmaktır ama;
acı olan nedir biliyormusun?
O rüzgarı hayatın sanmaktır !

Note:Je suis à court d'entre vous..obtenir le chemin ouvert..

Ha unutmadan bugün çok güzel bir söz okudum..''Herşeyin ilacı Zaman.''
ßir de tersine okumayı deneseler :)

O kadar hoşssunuz ki sizinle uygunsuz bir pozisyonda yakalanmak isterdim .

Dün harikaydı Sıkılgancan.Huzur yuvama gittim.Fındıklı,güllü,cezerye derken gülmekten altıma yapacaktım nerdeyse :)
Başıma gelenleri anlattım sende nazar var dediler bi güzel nazar duası okudu bana pamuk ninem rahatladım.Ordan çıkınca otele gittim yemek fasıl sohbet derken gün muhteşem bir şekilde bitti o yol bile sıkıcı gelmedi bana..Kendimi onarıyorum iyi hissediyorum biraz daha ağlarsam yeniden doğacağım :)
Yarın Dünya Çocuk şiirleri günü güzel bir gün ama yapılanları görünce Ağıt günü olacakmış gibi geçiyor içimden!

Bana ağlak diyorlar.
Aslında ben ağlamıyorum
Sadece hüzünlerim intihar ediyor gözlerimden..

Mıncırdım elma yanaklardan kiraz dudaklardan:)

Sevmiyorum burayı ne kadar kötü anı topladım 1,5 yıl içinde.Ama az kaldı evime dönücem Sabır.
1,5 yılı biraz geçe burdayım ve hiç kar yağmadı.Her ağaç çiçek açmışken burda kar yağıyor su anda.Öldürücü bir soğukluk var.Bir kaç haftadır her gece karabasanlarla boğuşuyorum korkuyorum günlük sebebini araştırdıkça daha çok korkmaya başladım..Uykusuzluk tüm ilgimi kaybetmeme sebep oluyor.cevşenin verdiği rahatlatma da geçmedi..onun nefesini sesini gölgesini duymak çok korkutuyor beni canımı yakıyor.Şükür ki dualarım beni koruyup ondan uzaklaştırıyor.Düşününce bilmeyerek yaptıgım kötülükler hariç her şeye ve herkese elimden geldiğince yardım ediyor yüzlerini gülümsetiyorum.Bu nereden neden musallat oluyor ki bana..
Korkuyorum bktan günler ve saatler..İzmir seni çok özledim bana huzurunu gönder!

Salut chose sexy
heureux possesseur :)préparation du voyage est..peut etre vous pouvez y trouver la paix.:plune et les etoiles vous levres de miel..
le temps de sommeil Permettez lits vous attendent Venez sur le lit d'attente pour moi..
J'ai embrasse vous une bonne nuit :)

Yemeden içmeden kesilip hergece seni düşünüyordum ya.
Yemek yiyince daha sağlıklı düşünüyorum !
İyi ki yoksun..
Muaahhhhhhh gelsin çikolatalar gitsin bonibonlar :p

Lan ln abi kızın gözleri gördün mü?
Gördüm iki taneydi..
Kedi canını senin :p
Mıncırdım seni mCx ..

İnceldiği yerden kopardığımız ne varsa, koptuğu yerden düğüm atmaya şansımız da var, gel..

ßugün dün yarın nasıl geçti ve ya geçecek bilmiyorum bugün onlarıda yazmak istemiyorum :)
Size iki film sunacağım ben, izlemeye değer izlemezseniz hiç bir şey kaybetmezsiniz izlerseniz çok şey kazanırsınız en başta duygulardan bir demet :)
İlk defa (belki iki veya üç kez olmuştur)ağladım bir film izlerken önce gözyaşlarım akmasın die çok direndim ama akarken sıcacık hisler uyandırdı akıttığım için hiç gocunmadım..
Filmin adı Taare Zameen Par / Her çocuk özeldir ..Disleksi (Öğrenme Bozukluğu) olan bir cocuğun hikayesi ..Bana saat beşte eşlik eden muhteşem bir ruh doyurumu oldu uykusuzluğuma değdi.Zaten uyku nedir onu da unutuyorum yavaş yavaş.

Diğeri ise Black(siyah)tam bir başyapıt..

Soloman adaların’da yerli halk ormanın bir bölümünü tarımda kullanmak istediklerinde ağaçları kesmezlarmiş onun yerine ağaçların etrafını sarar bağırıp çağırıp söver lanet okurlarmış.Ve birkaç güne kalmadan ağacın yaprakları solar büzüşür ve kendi kendine ölüp gidermiş.
Hadi mıncırdım :çaliş

Sıkıldım resmi evraklar halolsada gitsem.Farklı insanlar farklı bir çevre en güzeli özgürlük iyi gelicek..O'da olmazsa hiç çekilmez buralar.Seni seviyorum mıncırdım :)

Şu anda kaplumbağam Müslüm'le birlikte Müslüm babayı dinliyoruz.
Nasıl geçti günün Müslüm
...
Neler yaptın bugün?
...
Yeni arkadaşını sevdinmi anlaşabiliyormusunuz..
..
Hımm anladım senin onun canlı olmadığını anladın ona mı kızdın?
...
Bana bak Müslüm..
..
Müslüm bana bak dedim!
...
Bak kabugunu alırım evsiz kalırsın.Üstelik seni çıplak görmemi istemezsin değil mi?
..
Bak Müslüm çakmak elimde yakarım seni..
..
Pişt kime diyorum ben..
..
Baksana bi!
Öfs tamam sus küstüm sana..ne biçim arkadaşsın sen annem haklı seni evlatlık vermeliyim..
...
Ve o anda en acıklısından bakar ben dayanamaz barışırım..Böylede kuvvetlidir bağlarımız.Arada blorf yapmak en güzeli :p
3383895054_f123eefd8a.jpg

..Şimdi hep beraber Nereden sevdim o zalimi nereden sevdim o zalimiiiiii
Hadi mıncırdım :)

Sevgili günlük misafirleri sevmeme rağmen bu akşlam hiç hoşlaşmadığım bir akşam olucak.Hazırlıklar tamam stop..
kahvenizi için ve gidin stop..
Biri beni kurtarsın stop..

hangi müshil ilacı yarım saatte etki eder bilen pm atsın lütfen :p
Hain planlarım var.

Geri