Uzaylılar Var mı? Yok Mu

Uzaylılar??

• Kullanılan toplam oy
    73
Abi olmaz olur mu ? çık Taksim meydanına dolu şaka bir kenara uzaylılar gerçek 1967 de (yanılmıyosam ben o zaman hızlı gençlerden :) ) Arizonaya UFO düştü ondan sonra Area 51 denilen Nevada'daki askeri araştırma üssü kuruldu. Hatta USA Nasa'nın bel kemiği olarak bu gemiden kopyaladığı teknolojiyi kullanmaktadır

Ufo`ları uzaylıların kullandığı kesin mi portnoy ? : )

Senin benim gibi insanlar kullanıyo olmasın..

Eğer varlarsa onlar da "acaba evrende başka yaratıklar var mı" diye düşünüyolarmıdır?:mutlu: Eğer uzay gemileriyle ortalıkta fink atıyolarsa hatta dünyaya düşen uzay gemisi varsa mutlaka bizden haberleri vardır. Bu kadar teknolojiye sahipseler niye bizle irtibata geçmeyi denemiyolar?? :D

[ RigaL ]' Alıntı:
Ufo`ları uzaylıların kullandığı kesin mi portnoy ? : )

Senin benim gibi insanlar kullanıyo olmasın..

Valla geçen benim peder kafada alüminyum folyo ile geziodu ama bi alakası olduunu sanmam ben de zamanın da biyerden duymuştum ama bayaa mazide kaldı (hafızam biraz örümceklidir)

niye yalnız olalım ki.. dünyanın ne ayrıcalığı olabilir ki yani.. kesin birileri var... yakındır kapıyı açmadan delikten bakın. :D

ya uzaylı var ama ufo yok arkdaşlar yok öyle çok gelişmiş çok ileri teknoloji filan hikaye yok öyle bişey biz nasılsak onlarda öyle bizzat ben gördüm abi yaa öyle gezegenler savaşı filanda olmıcak paşa paşa yaşıyoruz işte daha ne istiyelim herkes kendi gezegenine kardeşim bune yaa

Bana dokunmayan uzaylı 1000 yıl yaşasın hesabı bence de war.

olsa biras hareket olur aslında ii olur yani..

bence kesinlikle var Allah bu kadar gezegeni ve evreni süs olsun diye yaratmadı

ya biri var diyo biri yok diyo bende anlamadım bişi kime inanacağımıda şaşırdım ama bence vardır olmaz diye bişi yoktur olur mu olur hem ben kuranda böle bişiyin yazdığınıda ilk defa duyuyorum iyi bunuda öğrenmiş oldum

cRaftYgirl' Alıntı:
ya biri var diyo biri yok diyo bende anlamadım bişi kime inanacağımıda şaşırdım ama bence vardır olmaz diye bişi yoktur olur mu olur hem ben kuranda böle bişiyin yazdığınıda ilk defa duyuyorum iyi bunuda öğrenmiş oldum

bizim buradaki konuşmalarımız sadece kendi inançlarımıza göre birinin var diyip birinin yok demesi deil olay sen inanıormusun sence varmı? soru bu :) kur-an hakkında şöle bişey okumuştum 'Ben sini evrenlere hükmedecek zekaya sahip bir şekilde yarattım' gibi bi ifade geçior günümüzde hep işte hayvanlara ve bitkilere hükmedioruz mantığı var ama evren ibaresi tartışmaya açık. . .

Kuran- Kerimde Dünya dışı yaratıkların olduğu yazıyor Buna Göre elbetteki var

herkez KURAN alimi olmus yahu,

arkadaslar KURAN`i bu sekilde yorumlayamazsiniz, yanlis yorumlarsaniz gunaha girersiniz, bunun farkindasiniz degil mi?

lutfen dikkat edin bu konulara,

benim anlamadigim sey, uzaylilar neden hep cirkin gosterilir filmlerde, ya cok guzellerse, hatta asiri guzellerse :)

ben yillar once bozmustum kafayi, gece gunduz bunun arastirmasini yapiyordum, surekli kaynaklari tariyordum, geceleri uyuyamaz olmustum, warlar mi yoklar mi?

sonra dedim ki, amaaannnn banane yahu :)

Geri