VİSTA 64bit 32 bit Bilgisayar Modeli Seçmeden Çalışan CRACK

sewdali07

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar forumda benim gibi laptobuna 64 bit kurup crack yapamayan çok
arkadaş gördüm işte sonunda oldu 1 hafta boyunca uğraştım 4-5 sefer sildim kurdum sildim kurdum ama uygun crackı buldum

Resim sanal pcden yaptığım etkinleştirmedendir windows update sitesindende doğrulama yaptım kesinlikle çalışıyor

adscxcznb6.jpg

Buyrun arkadaşlar

http://rapidshare.com/files/150649828/Vista_64_bit_Crack_Sewdali.rar

pass: sewdali

sp1 den sonra ne olacak ??

arkadaş gördüm işte sonunda oldu 1 hafta boyunca uğraştım 4-5 sefer sildim kurdum sildim kurdum ama uygun crackı buldum

Resim sanal pcden yaptığım etkinleştirmedendir windows update sitesindende doğrulama yaptım kesinlikle çalışıyor

adscxcznb6.jpg

Buyrun arkadaşlar

BU CRACK SP1 DE CALISMAZ AYRICA HH.com RESIMLERDE IMAGEhack.us DESTEKLEMIYOR söyle resimleyeyim senin verdigin crack islemini YESILYAZI€KL€Dim
2wck7qf.jpg

sevdali sp1 DEN SONRA CALISTIRAMAYACAKSIN SEN BIRAZ daha calis FORUMDA GÖRECEKSIN KI bunlarin cözümü var HH D€ YOK YOK ..
:hhmanD :hhmanD

SEWDALİ Teşekkürler Sorunsuz Tek Seferde Çalıştı

ben bunu nasıl yükliceimi tam olarak bilmiorum bana yardımcı olursanız çok sewnirim şimdiden tşkler..

valla 1 kerede çalıştı ne bilgisayarın markasını sordu nede vista versionunu sordu direk crackledi ellerine sağlık bunu yayınlaya arkadaşın...

babayiğidim bu sp 1 de çalışmaz bunlar tarih oldu

Arkadaşlar çok güzel çalışıyor
Ayrıca sewdali07 çok teşekkürler

crack yayınlayan arkadaşa sonsuz tşk ederimm ya bide böyle araştırmadan yorum yapanlar var ne gıcık olurum böylesine bilgiçlik yapıpta hiç bişeyden çakmayan adamlardan nefret ediyorum herkeze herşeye maydonozz arkadaşlar ben bu cracki 1 yıldan fazladır kullanıyorum hiç bir sorun yok sp 1 de çalışır 64bit de çalışır 32 bitde çalışır çalıştırmıcağı vista sürümü yok yanlız starteri denemedim ve şuanda vista ultimate sp2 32 bit kullanıyorum crack çatır çatır çalıştırıyor bu cevabım maydonoz adamlara kapak olsunn:durdurun:durdurun:durdurunbu arada resim nasıl eklenir bulamadım bulsaydım göstere bilirdimm vistanızı sorunsuzca kurun arkadaşlarr

arkadaşım teşekür ederim şu an çalışıyor 32 bit sp1

bende şimdi kurdum s.p 1 de var bende sorunsuz çalıştı teşekkürler

teşekkür ederim arkadaşım gerçektende aktivasyon oldu güncellemede yapıyorum.emeğine sağlık.:clap

adscxcznb6.jpg

Buyrun arkadaşlar

walla çok crack denedim ama en sonunda seninki çalıştı :) çok ama çok teşekkürler

Derecelendirmeye bittim .... O neya 1.0 :D ölmüş

SP1 X64 bit de Calismio arkadaslar, saygilarimla, bilmeyen ve bilmediği konularda at gözluğu ile dusunduklerini surduren arkadaslari iletilir.En az 6 kere denedim, her restart atisimda dahada fazla kufur etsemde, Calismior arkadaslar

Geri