Vİsta Laptop'a Xp Format

Stalkiy

New member
Reaction score
0
öncelilkle herkese slmlar arkadaşlar bende packard bell easynotebook var vista yüklü home premium cok yavas oldugundan xp format atmak istedim hersey cok güzel oldu format attı ama pc acılınca ne güzel bi görüntü hic birsey yoktu sag tusla yenilde dedigim zaman hata veriyordu acaba neden olmadı bide vistann drivers cd si vardı ondan hic yükleme yapmadım acaba onu yapsaydım o görüntü faln düzelme olabilirmiydi bi yardımcı olabilirseniz sevinirim ...

ben de bugün vestel laptopa format atıp vista yükledim 7 saatimi aldı.Allah kolaylık versin valla...

vistadan XP' ye geçerken bole hatalarla cok karsılasıyoruz.. eğer bılgısayardan cok ıyı anlamıyorsan bılgısayarcıda yaptırmanı tavsıye ederım..

kardeş vistanın bulunduğu sürücünün üzerine xp yi kur. driverları yap. bi sorun çıkmaz.
ama xp cdsi bozuk olmasın. sen bir daha kur. tekrar aynı sorunu yaparsa başka bir xp cd sini değiştir

xp cd'si orginal denicem bi eger yine olmazza vallahi hic cekemem en az tekrar vista kurması recovery 7-8 saati buluorr valla

kardeş bende senin yaptıgın gibi yaptım.xp ultumate 2009 kurdum c ye kurdum yani vistayı silip kurdum pc yi actıgımda pc ye ait drivers ların hepsi gitmiş ses yok goruntu bozuk.sonra pc nin kendi cd si vardıda allahtan tekrar kurdum
hersey yoluna girdi. sana allah kolaylık versin

Geri