Vadi HeLikopter PatLattı!

Cehennem_Zebanisi

Super Moderator
Süper Moderatör
Reaction score
0
Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit ira
Yayınlandığı ilk günden bu yana, bir çok ilke imza atan Kurtlar Vadisi, yine bir ilki gerçekleştirdi.

Kurtlar Vadisi Pusu’nun 13 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak 46. bölümünde, önemli bir prodüksiyon başarısına imza atıldı. Sadi Paşa’yı Ankara’ya taşıyacak olan helikopter, havalandıktan sonra patlatıldı.

Aylardır hazırlıkları yapılan bu sahne için bütün ekip yoğun bir tempoda çalıştı. Kurtlar Vadisi Pusu için gerçek helikopterin birebir ölçülerinde maket helikopter yapıldı. Fiberglas kullanılarak yapılan helikopter, tepe pervanesi dışında gerçeğinin birebir aynısı oldu.

Patlama gününde nefesler tutuldu, 3 kamerayla yapılan çekimler, planlandığı gibi tamamlandı.

Helikopter, içine yerleştirilen patlayıcılar sayesinde gökyüzünde paramparça oldu ve böylelikle Türkiye televizyon tarihinde bir dizi için yapılan en büyük prodüksiyonlardan biri de gerçekleşmiş oldu.

ou9y1j.jpg

if7gig.jpg

mvj8d2.jpg

dnkkuu.jpg

2n1yfl.jpg

spfcz9.jpg

Patlatan patlatana

yakında Polat İskenderin kafasını patlatacak:D

böLe sahneler oLması Lazım kv gibi iLgi gören bi dizide...

hollywood gibi =)
paylasim icin sagol kanka

Yahu bana çok saçma geldi paşanın ölümü!! Paşa öldürmek öyle kolay mı?? O zaman eline her roket atar alan terorist paşa öldürürdü...Or general rütbesinin adı bile birçok kişiyi korkutur çok basite indirgemişler bir paşa bu kadar basit tasvir edilmemeliydi diziye yalışmadı...

Yahu bana çok saçma geldi paşanın ölümü!! Paşa öldürmek öyle kolay mı?? O zaman eline her roket atar alan terorist paşa öldürürdü...Or general rütbesinin adı bile birçok kişiyi korkutur çok basite indirgemişler bir paşa bu kadar basit tasvir edilmemeliydi diziye yalışmadı...

aynen katılıyorum.

Geri