Vadi Yeni Sezonda Starda!!!

yasko_

New member
Reaction score
0
BASINA VE KAMUOYUNA DUYURU

Kurtlar Vadisi Pusu, yeni sezonda kendi gününde ve kendi saatinde Star TV ekranlarında olacak!
Haziran ayında muhteşem bir finalle sezon tatiline giren Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni sezonda yayınlanacağı kanal belli oldu. Kurtlar Vadisi Pusu’nun yapımcısı Pana Film dizinin yeni sezon bölümleri için Star TV ile anlaştı.

Kurtlar Vadisi Pusu’yla ilgili tüm haberleri, gerçek bilgi ve gelişmeleri resmi internet sitemiz www.kurtlarvadisi.com’dan takip edebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Pana Film

KAYNAK

Çok kötü oldu çok ..Bi arada Kanal D ye geçmişti 3 - 4 bölüm sonra filmde FinaL oynandı

yeni ses yeni soluk iyi olur

ama kanal degiştirmek dizilre pek yaramaz

bir yandanda kurtlar vadisi bu kanal falan farketmez:)

insallah bu sene kurtlar vadisini izleriz.gecen senelerde hep reklamlar arasinda kurtlar vadisini seyrettik.su reklam konusunda keske birseyler yapabilseler.

Çok kötü oldu çok ..Bi arada Kanal D ye geçmişti 3 - 4 bölüm sonra filmde FinaL oynandı

ARKADAŞIM YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM O 3-4 DEĞİL YAKLAŞIK 50 BÖLÜM OYNADI KANAL D'DE.
HEM ARKADAŞLAR MALESEF YİNE REKLAM ARASINDA İZLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ, ELBETTE 1 MİLYON'U ÇIKARMASI İÇİN KANALIN REKLAMA YÜKLENMESİ LAZIM. MALESEF MEMLEKETİMİZDE KALİTELİ FİLMİN KADERİ BU

Aman Kesintisiz Devam Etsinde NoLursa oLsun . . .
Showda kaLsa daha iyiydi . . .​

Uğur dündarın olduğu kanalda olmasından sinir oldum

keşke başka kanalda olsaydı

stara geçmesi iyi oLdu..starın görüntüsü showdan daha güzeL geLiyor bana.biLmem bana katıLan arkadaşLarımız oLur mu ne dersiniz?

edit : şimdi siteye baktım öyLe bişey yazmıyor..henüz hangi kanaLda yayınLanacağı konusu netLik kazanmamıştır diyor..

Walla bana farketmez. Yayınlandığı ilk günden beri kaçırmıosam star mış kanal d ymiş efendime söyliyem trt6 ymış farketmez. trt 6'da yayınlansa trt taşlanır mı acaba?

ulen bu adamlar da ne gezdiler bea, memlekette kanal bırakmadılar.
ayrıca bu da demektir ki polat yine ölmüyor arkadaslar.

stara geçmesi iyi oLdu..starın görüntüsü showdan daha güzeL geLiyor bana.biLmem bana katıLan arkadaşLarımız oLur mu ne dersiniz?

edit : şimdi siteye baktım öyLe bişey yazmıyor..henüz hangi kanaLda yayınLanacağı konusu netLik kazanmamıştır diyor..

1. hayır hepsi aynı yayını kullanıolar ama senin tvde showun ayarlarında bi bozukluk olabilir... HD kanalları özel uydu alıcılarında veriolar... (D-smart gibi)

2. http://kurtlarvadisi.com/index.php?site=news&news_id=339
kaynak belirttik biraz iyi incele siteyi eski haberlere fln bakmış olabilirsin!!
..
ewet star la kanal d HD yayın veriyorlar herhalde

kanald ayrı bi kanal olarak hanaldHD olarak yayında verio onu hd uydu alıcılarında izleyebiliyorsun... yoksa normal yayında hepsi aynı

Kardeşim sen görüntüye bakacaksan bu filmi niye izliyorsun...Farketmez görüntü yeter ki aksiyon bitmesin.

Geri