vadofone reklam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fantaxxx

New member
Reaction score
0
admin arakdaşım hackhell de problem şu vadafone reklamı cıkıyor sayfaya girdiğim de cıktıgı reklam farklı yerlerde cıkıyor ve de girmek istediğim yerlerin yazıların üstünde kaldıgın dan reklam yüzün den rahat rahat istediğim konulara başlıklara ulaşamıyorum reklamı tıkladıgım da da reklam kapanmıyor
illa ben bu reklamı izlemek zorun da değilim önceden böle bi şey yoktu ne den böle bişey yaplıdı forum da analamdım lütfen bu konuyla ilgilenirseniz sevinirim

bu forumun giderlerini karşılaya bilmek için bizlere daha iyi hizmet verebilmek için bu tür reklamlara ihtiyaç vardır, ha şuna katılırım

reklamlar daha düzenli bir şekilde olsa tamam insanları rahatsız etmeden yayınlansa tamam

fantaxxx hangi tarayıcıyı kullanıyorsun?

mozilla ve opera kullanıyorum ama fortuma yeni üye olan arkadaşlar bu reklamı nereden kapatacaklarını bilemediklerinden onlşar için cok problem oluyor arkadaşlar bana soruyorlar msn den nerden kapatıcak reklemı diye onlar bilemdiklerin böle sorunlar var ve tabikide burda bu sayfaya üye olan arakdaşlarda nerden neyi yapacakalrını bilemediklerin den ne yapsınlar ugraşıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri