Vahşi kasap gözaltında!

KorsanhabeR

Editör
Reaction score
0
29112009134014.jpg

Boğa'nın bacaklarını kesip 'Artık kaçamazsın, bittin sen' diyen cani kasabın başı şimdi büyük dertte!...

Şanlıurfa'da boğanın ayak bileklerine ve boynuna bıçak saplayarak Türkiye'yi kahreden ve 969 TL cezayla kurtulan cani kasap, "evrakta sahtecilik" yaptığı ve hakkında yakalama kararı bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alındı. Cani kasap şimdi Maliye'ye hesap verecek.

Kurbanlık hayvana eziyet görüntülerinin basında yer almasının ardından kasap M.H.Ç, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ve zabıta ekiplerince 969 TL para cezasına çarptırıldıktan sonra serbest bırakılmıştı.

Yapılan incelemede kasap hakkında 2002 yılında karıştığı bir suçtan dolayı Eyüp 1. Sulh Ceza Mahkemesinde dava açıldığı ve duruşmalara katılmadığı gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkarıldığı belirlendi. Bu nedenle gözaltına alınan ve İl Emniyet Müdürlüğüne götürülen zanlının, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye çıkarılması bekleniyor.

Şanlıurfa'da, Kurban Bayramının ilk günü kesime götürülürk en kaçan, birkaç kez uyuşturucu iğne yapılarak sakinleştirilmeye çalışılan ve elektrik direğine bağlanan boğanın, ayak bilekleri ve boynuna atılan bıçak darbesiyle etkisiz hale getirilmeye çalışılmasına tepki gösteren bazı vatandaşlar, hayvan sahipleri ve kasapla tartışmıştı.

Görüntülerin basında yer almasının ardından kasaba, 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu ve Kabahatler Kanununun ilgili maddeleri uyarınca 969 TL ceza verilmişti. ...

o..... çocuğu sen bi içeri gir hele.uyuma olum geceleri,ayak bileklerini kesecekler senin içerde şerefsiz

Bi insan bu kadar aşağılık olamaz diyorum ... Allah yanına bırakmaz kasap efendi .. Bu dünyada olmassa diyer tarafta İnşallah

izledim lanet olsun dedim insn biraz oyalar veteriner felan polis felan çağırır uyuşturursun hani onuda geçtim ayaklarından sonra şehrin göbeğinde kafasınıda kesiyor.Yani şimdi kurban oldumu bu tabiki hayır hayvan teleften başka bişi olmadı.

Herzamanki olaylar! nezaman birisi dur diyecek! bide adam kendini hakli cikarmaya calisiyor! O kurban hesabini zamani gelince soracaktir!

Allahın belası, hala aklımdan çıkmıyor görüntüleri, beter olur umarım ..

Gerçekten bir kişi nasıl bu kadar vicdansız olabiliyor anlamıyorum.
"Merhamet etmeyene Merhamet edilmez"[Hadis-i Şerif]
Keşke insanlar inandıkları dini (İslam'ı) biraz tanıyabilselerdi.

Şerefsiz, Artis herif
Bi kişide polis çağırmamış mı oraya ya

Bu herifin o hayvana yaşattığı korku ve vahşetin bin katını öbür tarafda ona sorarlar İnş.

izledim lanet olsun dedim insn biraz oyalar veteriner felan polis felan çağırır uyuşturursun hani onuda geçtim ayaklarından sonra şehrin göbeğinde kafasınıda kesiyor.Yani şimdi kurban oldumu bu tabiki hayır hayvan teleften başka bişi olmadı.

yanlış anlamayın ben adamı savunmuyorum da adam onu kurban olsun diye kesmiyor fark ettiyseniz adam kasap ve kesip dükkanında satacak anladığım kadarıyla

nasıl biri bu. böyle insanlarla aynı ülkede yaşıyoruz ya

Geri