Van Persie Çılgınlığı

admiral

New member
Reaction score
0

İngiliz Daily Mail Gazetesi'nin haberine göre; bu kulüplerin başında ise Manchester'ın iki ezeli rakibi geliyor. Manchester United'ın teknik direktörü Alex Ferguson'un, United yönetimine bu oyuncuyu mutlaka almak istediğini söylediği belirtildi.

City'nin ise maddi gücüyle beraber bu transferi sonlandırmaya daha yakın olduğu, bunu bilen Ferguson'un yönetime Hollandalı yıldızı almak için maddi açıdan her türlü fedakarlığın yapılmasını istediği yazıldı.

Manchester City'nin ise Van Persie'ye haftalık 220.000 pound'luk bir teklifle geleceği haberde yazılan bir başka detay. Arsenal yönetiminin ise bu açıklama ile şok olduğu ve gelecek sezon oyuncuyu bonservis bedelsiz kaptırmamak için gelecek tekliflere açık olduğu bildirildi.

Van Persie ise kendi internet sitesinden yaptığı açıklamada kısaca şöyle dedi; "Geçen sezon takımım ile gerçekten müthiş bir sezon yaşadım ancak benim asıl amacım kupalar kazanmak. Ancak tüm saygımla ve Wenger'i bunun dışında tutarak, Arsenal ile benim, gelecek planlarımızın aynı olmadığını anladım. Bu konu hakkında çok düşündüm ve sonunda Arsenal ile sözleşme uzatmama kararı aldım. Taraftarlar bu konuda bana tepki gösterecektir, bu kararıma karşı çıkacaktır. Bu çok normal bir tepki ve ben tüm kalbimle onların her dediğine saygı duyarım. Böyle bir kulübün bir parçası olmaktan her zaman gurur duydum. Arsenal'de büyüdüm ve burada olgunluğa ulaştım. Ama gelecek planlarımız maalesef aynı değil"

Van Persie Londra kulübünden ayrılırsa, Topçular'ın son 10 sezonda yetiştirip kaybettiği yıldızlara bir yenisi daha eklenecek.

Arsenal'in kaybettiği yıldızlar:
2000 yılı: Overmars (Barcelona, 25 milyon pound)
2005 yılı, Patrick Vieira (Juventus, 13,7 milyon pound)
2006 yılı, Ashley Cole (Chelsea, 7,4 milyon euro + Gallas)
2007 yılı, Thierry Henry (Barcelona, 16,7 milyon pound)
2009 yılı, Adebayor (Man. City, 25 milyon pound)
2009 yılı, Kolo Toure (Man. City, 16 milyon pound)
2011 yılı, Fabregas (Barcelona, 35 milyon pound)
2011 yılı, Nasri (Man. City, 42 milyon pound)​

Ekli dosyalar

• fft96mm1804472.jpg
    fft96mm1804472.jpg
    41.2 KB · Görüntüleme: 120
Geri