Varmı Cevaplıycak? İllimunati

яєℓαχℓιƒє

KaFaSıNa GöRe
Reaction score
0
Silinebilir konu... nerdeyse 1 yıl olcak gerekli bilgiler alınmıştır..

her tek göze illuminati damgası vurmak yanlış olur.Anten meselesinde ise ilginç olan birşey yok normal bildiğin televizyon anteni,boynuz şeklinde felan olsa dediğin ihtimali düşünürdüm ama öyle bir durum yok

ya bu illuminati çok sıkmaya başladı artık heryerde karşıma çıkmaya başladı bu ülluminatiyi bizler büütüyoruz.Yakında haşa ALLAH'la kıyaslanır heralde

her tek göze illuminati damgası vurmak yanlış olur.Anten meselesinde ise ilginç olan birşey yok normal bildiğin televizyon anteni,boynuz şeklinde felan olsa dediğin ihtimali düşünürdüm ama öyle bir durum yok

ben o tek göze iluminati damgası vurmuş olabilirim ama yazının tmamını okuduysanız aşırı derecede bu illet o demedim ki. antene gelince tamamen kendi uydurduğum bişey sorduğum sorularda gayet açık ve net yani ben herşey o illet demiyorum sadece kıyaslama yaptım o kadar.

ßurak ӡ5;5429722' Alıntı:
ya bu illuminati çok sıkmaya başladı artık heryerde karşıma çıkmaya başladı bu ülluminatiyi bizler büütüyoruz.Yakında haşa ALLAH'la kıyaslanır heralde

tövbe de kardeşim.

sanırım biraz fazla uğraşmısın bu illuminati işi ile ve sanırım artık herşeyi onun üstünden düşünmeye başlamısın .. geleceği sadece ALLAH bilir .. bizler tedbirimizi alır .. taktiri ALLAH'a bırakırız .. fazla uğraşmaya gerekmez ..

sanırım biraz fazla uğraşmısın bu illuminati işi ile ve sanırım artık herşeyi onun üstünden düşünmeye başlamısın .. geleceği sadece ALLAH bilir .. bizler tedbirimizi alır .. taktiri ALLAH'a bırakırız .. fazla uğraşmaya gerekmez ..

evet farkındayım fazla uğraştım bu illetle bu aralar sadece böyle bi başlık açıyım dedim. ben asla böyle şeylerin yolundan gitmem ve asla inanmam.. sadece yaptıkları olanlar beni etkiledi biraz o kadar. bu onlara bağlandım demek değildir.
Seninde dediğin gibi geleceği sadece ALLAH bilir .. bizler tedbirimizi alır .. taktiri ALLAH'a bırakırız .. fazla uğraşmaya gerekmez ..

Hadisler deccalin gelecegini haber veriyo İllimunati,masonlar,kurukafalar vs cemaatler ugrasacaklar ama sadece olması gerekenin olmasına hizmet ediyolar.
Sonuçta galip her zaman Allah CC olacaktır naparlarsa yapsınlar .
farkında ol uyanık ol ,Allaha sıgın yeter.

bunu paylaşmanız çok iyi olmuş ben de hep merak ediyordum acaba illuminatimi yoksa tesadüfmü diye . bazen gercektende illuminati videolarını izledigim zaman cok korkup alıyorum Allah'ın yarattı o güzel dünya ya nolmuş böyle ne kadar çirkinleşmiş . insanlar kendi leri icn ancak bu kadar bencilleşebilir Allah bizi nefsimizle bırakmasın

Bu konularla ilgileniyorsan öncelikle OceanGray gibi Dan Brown öneririm da vinci şifresinden başla kayıp sembole kadar 3 kitabıda oku derim onun dışında bu soruların gerçek cevaplarını istiyorsan RTÜK e sormalısın bence =) ayrıca bundan daha aşırıları günlük hayatımızda sürekli karşımızda mesela geçenlerde Quik Silver marka bir t-shirt gördüm doların üzerindeki sembolün aynısı (pramit üstünde tek göz) adamlar çekinmeden koymuşlar heryerde görebiliyoruz artık burda da olması normaldir ancak bende o amaçla olduğunu düşünmüyorum =)

benim bildiğim kadarıyla zaten walt disney'in sahibi çok özür diliyorm geymiş yanı yaptıkları filmlere yada çigifilimlerede bunu yansıtıyorlar

09:30'da uyu sen ;)

Americanın bir oyunu bu inanmayın =)

Geri