Vatanınız için gönüllü olarak Askere Gitmek İstermisiniz... ?

Vatanınız için gönüllü olarak Askere gitmek istermisiniz... ?

• Evet Hiç Düşünmeden Giderdim.

Kullanılan: 125 89.3%
  • Hayır Gitmezdim.

Kullanılan: 15 10.7%

• Kullanılan toplam oy
    140

WoLFHeLL

New member
Reaction score
0
Bir çok ilimizde vatandaşlar askerlik yapsın yapmasın Askere alınmak için başvuruda bulunmuş..Peki ya siz ortalık bu kadar karışıkken Askere gitmek istermisiniz...

Dedeler sahaya indi. Teröre tepki için ayağa kalktılar. İşte günün fotoğrafı;
Türkiye şehitlerin acısıyla ayağa kalktı. Tepkiler dinmiyor. Bugün uğurladığımız 12 şehidin cenazesinde de 90'lık bir dede, "Beni askere alın" diye feryat etti...

20071023.162428_afy501_7739.jpg

Askerlik şubelerine de başvurular peş peşe geliyor. Başvuruların arasında öyleleri vardı ki...

60 yaşın üzerinde 6 kişinin de bulunduğu 20 vatandaş, gönüllü asker olmak istedi.

20071023.150024_yzg332_7738.20071023174927.jpg

Gönüllü askerlik başvurusunda bulunanlardan 70 yaşındaki Yusuf Saygı, ''Teröristlerin hakkından gelecek gücüm var'' derken, 53 yaşındaki Kıbrıs Gazisi İsmail Vural da ''İnşallah yaptığımız başvurular kabul edilir'' diye konuştu.

vatanın bize bizimde vatana ihtiyacımız var..

herkes gider kardeşim gitmezdim diyenlere şaşırıyorum o alay ettiğiniz amerikalıların gerçek olaylar üzerine yaptığı filmi izleyin de ibret alın "band of brothers"

Ben gitmezdim dedim ama 5 ay sonra gidiyoruz laf kalabalıgı yaptım kusrabakmayın ben sadece düşüncemi paylastım

Ben gitmezdim açıkca söylüyorum ama bana karsı tavır almayın ha nedenini söylüyorum
Devlet tavrını takınmadıkca,pkklıları meclisten cıkarmadıkca teröristi idam etmedikce yakalananların af dan faydalanmasını engellenmedikce askere gitmenin bir anlamı yok...
O Şehit analarının birazda olsun acılarını dindirmek kim istemez,ama bakıyorum Şehit cenazelerine siyasetcilerde gidiyor hemde hiç utanmadan,kusra bakmayın arkadaslar hükümet bu pkklıları bitirmeyi kafaya koymus olsaydı coktan biterdi,bilmem benle aynı düşünceyi paylaşan varmı ama hükümetin bu konudaki tavrı bana hiç samimi gelmiyor,biraz inansam emin olun cehennemin ortasına atsınlar beni can umrumda değil ölüm dediğin nedirki bi sonraki durak ha 10 yıl fazla yasamısım ha 10 yıl eksik...

İçimiz kan ağlıyor o can veren şehitleri görünce ben utanıyorum kendimden,o dtplileri meclisin yayını actıgında görüyorsun ve senden can alanların yandasları karsında daha ne diyebilirimki şöyle bitireyim yerin dibine giriyorm onlarla aynı havayı soludugum için bu millet ahirette bu vatan için can veren her Mehmetçikten helallik isteyecektir şu durumda hangi yüzle isteyeceğiz,ben isteyemem
Not:Umarım derdimi anlatabilmişimdir

tmm eyw arqadashım dediqlerin doru ama bunun senin asqere gitmemenle alaqası y0q :) dewlet deishir ama millet ve vatan baqidir eminim dediqlerinede sıra geleceqdr.. ama elimden gelen bu vatan ichn bisheyler yapmaqsa sös qonusu bashqası yapmıor die bende yapmayacaq deilm.. birsheyler ichin bashqalarını maseret göstermeyelim pls en asından ilerqi nesillere örneq olmaq ichn.. nedir yani onlar yapmıor bende oyüsden yapmıorum demeq.. haqsıslıq olmasmı onca döqülen qana werilen cana.. pls bosh qonushmayalım..

Tereddü bile etmem.keşke Şimdi Gidebilsem ..

acaba gitmem diyem 6 kişi kim????????

Ben gitmezdim açıkca söylüyorum ama bana karsı tavır almayın ha nedenini söylüyorum
Devlet tavrını takınmadıkca,pkklıları meclisten cıkarmadıkca teröristi idam etmedikce yakalananların af dan faydalanmasını engellenmedikce askere gitmenin bir anlamı yok...
O Şehit analarının birazda olsun acılarını dindirmek kim istemez,ama bakıyorum Şehit cenazelerine siyasetcilerde gidiyor hemde hiç utanmadan,kusra bakmayın arkadaslar hükümet bu pkklıları bitirmeyi kafaya koymus olsaydı coktan biterdi,bilmem benle aynı düşünceyi paylaşan varmı ama hükümetin bu konudaki tavrı bana hiç samimi gelmiyor,biraz inansam emin olun cehennemin ortasına atsınlar beni can umrumda değil ölüm dediğin nedirki bi sonraki durak ha 10 yıl fazla yasamısım ha 10 yıl eksik...

İçimiz kan ağlıyor o can veren şehitleri görünce ben utanıyorum kendimden,o dtplileri meclisin yayını actıgında görüyorsun ve senden can alanların yandasları karsında daha ne diyebilirimki şöyle bitireyim yerin dibine giriyorm onlarla aynı havayı soludugum için bu millet ahirette bu vatan için can veren her Mehmetçikten helallik isteyecektir şu durumda hangi yüzle isteyeceğiz,ben isteyemem
Not:Umarım derdimi anlatabilmişimdir

HÜKÜMET MECLİS PKK KONULARIYLA UĞRAŞMA BEYFENDİ.BİRİLERİ YANLIŞ YAPIYOR DİYE VATANIMZDAN VAZ MI GEÇELİM SANA ŞUNU TAVSİYE EDEYİM:

SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR

hiç düşünmeden giderdim ve gidiyorumda 88/2 yani ben asker sayılırım şu an...

Geri