Vatanınız için gönüllü olarak Askere Gitmek İstermisiniz... ?

Vatanınız için gönüllü olarak Askere gitmek istermisiniz... ?

• Evet Hiç Düşünmeden Giderdim.

Kullanılan: 125 89.3%
  • Hayır Gitmezdim.

Kullanılan: 15 10.7%

• Kullanılan toplam oy
    140
Vatan millet deyince akan sular durur. Vatana yapabileceğimiz en büyük ve en temiz hizmet askerliktir. Kim istemez anamızın bacımızın sevdiklerimizin namusunu haysiyetini korumayı. Hepsini geçtim kim istemez ki bu cennet vatanı koruyup kollamayı. Ne demişler her Türk asker doğar. Tabiki giderim askere.......

ben askerliğimi güneydoğuda yaptım karakol komutanı olarak, birçok kez çatışmaya girdim, 5 askerimi kaybettim, yaralandım. bir kere daha çağırsalar yine giderim ama gitmek istemeyen arkadaşların düşüncelerine de saygı duyuyorum. Orası bambaşka biyer, gitmeyen bilemez, ayrıca çok şey yaşadım, rütbelilerin kendi canlarını korumak için erleri nasıl çatallara soktuğunu gördüm, halktan haraç kesen nice kendini asker sanan şerefsiz gördüm. Oralarda tam anlamıyla bir savaş var ve savaş kötü birşey, 30 yıldır binlerce insanın canına maloldu, ve bu şekilde de asla bitmeyecek. o yüzden farklı çözümler geliştirilip bu kan durdurulmalı. Askere gitmek istemeyan arkadaşları da hemen vatan haini ilan etmeyip düşüncelerini öğrenelim derim.

Evet Hiç Düşünmeden Giderdim.

Zaten 2 hafta oldu geleli hiç düşünmem giderim VATAN SANA CANIM FEDA

hiçkimse tereddüt bile etmeden gider askere ama şu an bunu gerektirecek bi durum yok

18 ay yaptım gerekirse 180 ay daha hiç düşünmeden yaparım

gıtmezdımı secenlere buyuk bır alkıs acık yureklılıklerınden dolayı ama vardır bı sebebı gıtmemesının !! ????

Çoğumuz /ben de dahil/ gideriz diyoruz ama gideriz demekle bitmiyor teorikte kalmamalı bu söylem .. pratiğe de geçilmeli .. ama görüyoruz ki sıkıntı olduğunda 7 den 70'e kadar herkes gidiyor ..

Ve St.anger söylemiş zaten ..

Kimse bir şey yapmıyorum diyip de sen de yapmazsan ohoo ..

Karanlıkta bir mum yakmak.. ve bu mumu yaktığım takdirde bir şey olmaz diye düşünüyorlar herhalde ankete olumsuz cevap verenler..

Sonuçta herkesin bir görüşü vardır .. ama kimliğinde Türk yazıyorsa arkadaşım ve sen gitmem diyorsan..

Bu hepimizin boynuna vebaldir..

ben askerliğimi güneydoğuda yaptım karakol komutanı olarak, birçok kez çatışmaya girdim, 5 askerimi kaybettim, yaralandım. bir kere daha çağırsalar yine giderim ama gitmek istemeyen arkadaşların düşüncelerine de saygı duyuyorum. Orası bambaşka biyer, gitmeyen bilemez, ayrıca çok şey yaşadım, rütbelilerin kendi canlarını korumak için erleri nasıl çatallara soktuğunu gördüm, halktan haraç kesen nice kendini asker sanan şerefsiz gördüm. Oralarda tam anlamıyla bir savaş var ve savaş kötü birşey, 30 yıldır binlerce insanın canına maloldu, ve bu şekilde de asla bitmeyecek. o yüzden farklı çözümler geliştirilip bu kan durdurulmalı. Askere gitmek istemeyan arkadaşları da hemen vatan haini ilan etmeyip düşüncelerini öğrenelim derim.

Biz canımızı weririz diyoz sen ne diyon?

Geri