Vatan Gazetesi Peygamberimize hakaret ettirdi!!!

Yarasa Beyinli Mahlukatlar Müslümanların Çoğunlukta bulunduğu bir ülkede Peygamber Efendimize s.a.v. Hakaretler ediyor
Birileride bu çok normal diyor
Sizin normalliğiniz batsın ne diyim
Allah'sız kitapsız olanlar bile başkalarının inançlarına kutsallarına saygıda kusur etmezken bu aydıncıkları gördükçe miğdem bulanıyor.

arkadasım bunlar a ne dersek dıyelım başkalarına özenmeyi secmişler Kendi Dinine saygısı yok başka dine de yok özenti var onlara bu yol kolay gelıo ... Kolay gelsın...

bunlara yazık gercekten yazık..

NORMAL diil arkadasım Normal diil... :clap

H. Şükür' e bu konuda laf atıldığını biliyordum da, bu kadar ileri gittiklerini tahmin edememiştim. Tüylerim diken diken oldu. Nasıl insanlar var ya!!! Ne diyelim Allah ıslah etsin.

İlk önce Peygamber Efendimize yapılan bu çirkin yorumları sahiplerine yakıştığını düşünüyorum. İkincisi ise fanatik Fenerbahçeliyim ama H.Şükür sanki analarına sövmüş gibi bir ruh hali içerisindeler. Adam ne güzel maç öncesi dileklerde bulunmuş. Bu yorumu özellikle maç sonrası yani yenildiğimizde yapıyorum. Vatan gazetesi değil Vatan Haini Gazetesi olarak ismini değiştirmesi çok daha uygun olur. Kendinize saygınız yok biliyoruz ama en azından başkalarına saygılı olun.

saygısızlık bu Bari başka yoldasınız Dine laf etmeyin be Hele birde Bu Peygamber Efendimiz Ken Yuh size Yuh...

dostum böle yazılar yoktur ya pis arap veya pis arapların kutlu doğumu diye yani diyen ya harbi annasini arkadaşına gösterendir

işte bizim ülkemizin durumu bu ya yakında paskalya cadılar bayramı filan fazlan onları kutlucaz çünkü kendimize değil dışa hayran bi milletiz yakında 4 temmuz (amerikanın kuruluşumu kurtuluşumu nedir )
onu zafer bayramı diye kutlatırlar bu a.q yazarlarıda ne güzel ediyoruz diye destek yazıları yazarlar a.q oğulları ne günaha soktular ya

bence bu insanlar için küfüre gerek yok;niyet bağdan üzüm çalmak değil bağcıyı kovmak.olayın hakanla da pek alakası yok dışa vuruyor sadece.malesef hakan bir sembol gibi algılanıyor onun için ona yükleniliyor.allah bu insanları hidayete erdirsin.

sabah kalktım haberlerde dıyor;

INTER futbol maçına gitmeden önce papanın ayağına gidip duasını almışlar sonra maça gitmişler.
Bunlara ne demeli peki?
Bizimki GÜL le gelın dıor Kutlu Doğum Haftası diye.

Bizimkilerde papaya gıtse boyle kara yazılar yazılmazdı galiba..

yuh.

Bu senede Hac mevsimi Kurban Bayramına denk geldi diye haber yapan zihniyet' den başka ne beklenir ki... Kendilerine yakışanı yapmışlar kem söz sahibine aittir...Bırakın kutlu doğum haftasını bir kenara hatta din' i de bırakın, ve bi an düşünün, yukarıdaki örneklerde kullanılan ve çoğunluğu hakaret içeren kelimeleri biz şimdiye kadar kaç kişiye bize bir şey yapmadığı halde söyledik, kaldı ki Hakan Şükür kötü birşey söylemiş olsa bile Hakan Şükür' ü eleştirmek en son yukarıda ismi geçen ve kendilerine yazar diyenlere kalır. Onların amaçları başka ve amaçları doğrultusunda yollarına kim çıkarsa çıkarsa ezip geçmekten geri durmayacaklar...Hakan Şükür' ü bile bi anda harcayabildiklerine göre daha kimleri ezip geçtiler kimbilir...

ya yukardaki dediklerine bakılırsa büyütülcek bieşy yok ama herkes biliyo onun ne menem bir şey oLDuğunu..

METE OR
Pislik arapın doğum günü haftasından bize ne? Onu arap olanlar kutlasın. Burası Atatürk''ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti.
Sen iğrenç mide bulandıran pis bir provakatörden başka bir şey değilsin,seni kale almak istemezdim fakat senin pislik yorumunu sadece iki kişi fark etmiş onlardan biri benim senin insan olduğundan bile şüpheleniyorum.

neden bazıları laiklik ile dinsizlikği birbirne karıştırıyo..ne yani herif inancını söylüyo..öküz altında buzağı aramanın alemi ne burda...okula giden çocukların bazılarına sınav olsun mu diye öğretmenleri sorduğunda çoğunluğu hayır cevabını verir..neden mi..hazır değiller..çalışmamışlar,korkuyolar kötü not almaktan,ama içlerinde mutlaka vardır çalışan bunların..ona sorulunca bu soru ..cevap farketmez olur..yapsan da olur yapmasan da... sınav olur kimileri üzülür kimileri de sevinir.. sonra sınav yapılsın diyene çullanırlar neden hayır demedin..sen hayır deseydin biz de kötü sonuç almayacaktık diye..çünkü kendileri her zaman haklı, vardır her zmaan bir bahaneleri kaçmak için..özgürlük felan fıstık...kendileri laiklik istiyoruz derken özgürler.. bi dediğimiz yok haklarıdır laiktir laik kalacak..ama bırakın da insanlar inançlarını özgür yaşasın..üstekik laiklik kavramını biz bulmadık,böyle ölesiye buna sanki kendi kültürümüz gibi sarılmanın alemi ne..fransa almanya ya da bu sizin laik dediğiniz ülkelere bir bakın..incilsiz adım atmıyolar..devlet dairelerinde hastanelerde her yerde millet hıristiyanlıkla uyaşıyo
yazık..harcıyoruz kendimiziii...

eskiden küfre kalkanlar birazda olsa gizli kapaklı yaaprlardı ama şimdi bu gibi gazetelerde yazıyorlar demek!!! sen provake et , dinimize , alemlerin yüzü suyu hürmetine yaratıldığı birick peygamber efendimize (s.a.v) küfreder gibi yorum yap , ondan sonra milleti çileden çıkar , herhangi bir olay yaşanınca da bakın bunlar şiddet yanlısı !!!
yinede tüm müslüman kardeşlerimiz şükür ki sabredebiliyor. rabbimin bunların cezasını eninde sonunda vereceğinden şüphemiz yok umarım ki en ağırıyla yaptıkalrının cezasını çekerler..

daha neler görcez bakalım

Geri