Vatan millet diyen müftüye ..SÜRGÜN..

TARZEN

PƦαvdαTαƦZéη
Reaction score
0

ZAKİR UZUN

"Şehitler ölmez" diyen müftüye AKP'den sürgün
Şehit cenazesinde İstiklal Marşı’ndan dizeler okuyan ve “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” diyen Bakırköy Müftüsü sürgüne gönderildi.
Güncelleme:17 Ağustos 2010 09:00

Bakanların ve milletvekillerinin de katıldığı şehit cenazesinde İstiklal Marşı’ndan dizeler okuyan ve “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” diyen Bakırköy Müftüsü Uzun, Mut’a müftü yardımcısı olarak atandı. Uzun, kendisini arayan AKP’li vekilin “Keşke görevden alınsaydın” dediğini ileri sürdü.

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde meydana gelen saldırıda şehit düşen jandarma onbaşı Cengiz Sarıbaş’ın 7 Aralık 2009’da Ataköy 5. Kısım Camii’nde düzenlenen cenaze töreninde bir konuşma yapan Bakırköy Müftüsü Zakir Uzun’un Mersin’e sürüldüğü iddia edildi.

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, AKP Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu ve çok sayıda siyasinin katıldığı cenaze töreninde Müftü Uzun, İstiklal Marşı’nın 6. ve 7. kıtalarını okudu. Daha sonra da ettiği duanın ardından sözlerini ‘şehitler ölmez, vatan bölünmez’ diye bitirdi. Ne olduysa bu konuşmanın ardından olduğunu anlatan Müftü Uzun, “Ben oradaki insanları teskin etmek için İstiklal Marşımızdan bölümler okudum. Herkesin yüreğine değdi. Ama orada belli insanlar bunu hazmedemedi. AKP İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık beni aradı ve ‘Sen ne yapmak istiyorsun’ diye çıkıştı. Ben kendisine cevap vermedim. Daha sonra beni yüz yüze görüşmek için ofisine çağırdı ama gitmedim. Gitsem daha kötü şeyler olacaktı. Bunun üzerine önce İstanbul Valisi Muhammer Güler’i arayarak beni görevden almasını istedi ama bu olmadı. Bu sefer İstanbul Müftülüğü’nden işi halletmeye çalıştılar onda da başarılı olamayınca bu kez Diyanet İşleri Başkanlığı’na baskı yaptılar ve benim tayinimi gerçekleştirdiler” diye konuştu.

Mersin’in Mut ilçesine müftü yardımcısı olarak atandığını dile getiren Uzun, “Şu anda bana tayin yazısı gelmediği için Bakırköy’de görevimin başındayım. Zaten yasal olarak beni tayin edemezler o yüzden mahkemeye gideceğim yeniden. Daha önce de beni 2002’de Çorlu’ya sürmüşlerdi ama itirazda bulunup hakkımdaki suçlamalardan aklanarak 3 yıl sonra yeniden Bakırköy’e döndüm. Bakırköy’deki 9 yıllık görev sürem dolmadığından zaten tayin kararım usulsuz” dedi.

‘Keşke görevden alsalar’

Yaşananları ‘maalesef gerçek’ olarak nitelendiren Uzun, “Tayin işim ortaya çıktıktan sonra Feyzullah Kıyıklık beni aradı ve ben yapmadım dedi. Bunun üzerine yaptığını ben biliyorum dedim. O zaman bana, ‘gönlünden geçeni sana söyleyeyim mi keşke senin görevine son verseler’ dedi. Ben de, ‘o da olur’ dedim telefonu kapadım” diye anlattı.

KAYNAK: MÜFTÜYE AKP SÜRGÜNÜ

vatan haini cumhuriyet düşmanı yobazlar....

şimdi referanduma hayır diyen, hükümeti ve icraatlarını eleştiren bizleri chp'li veya din düşmanı diye yaftalayanlar, bu müftüyü desteklediğimizi söylediğimiz zaman ne diyecekler merak ediyorum?

tahmini cevap: bu müftü de chp'lidir
mesela şu daha ilginç olur: bu müftü de dinsizdir

Yanlış cümleler kullanmış işte. Orada " Askerlik yan gelip yatma yeri değildir " diyecekti. Orada " Demokratik açılım sayesinde terör bitecek , ABD'de hep yanımızda " diyecekti. Böyle içinden , yüreğinden gelerek konuştun mu olmaz. Çünkü ancak o zaman ağız doğruları söyler. Erdoğan gibi elinde bi şiir bir mektup , ağlayacaktı ancak o zaman bu müftü yerinde kalırdı. Hatta çok iyi ağlasaydı daha güzel bir yere atanabilirdi.

Cenaze Törenlerinde İnasanları Teskin Etmenin En Güzel Yolu Susmaktır Yada İnsanları Mefta İçin Dua Etmeye Yöneltmektir.
Şehitler Üzerinden Siyaset Yapanları Kınıyorum.

adam sanki teröristin cenazesine refaket etmiş telkinde bulunmuş gibi muamele görmüş yazık valla

Cenaze Törenlerinde İnasanları Teskin Etmenin En Güzel Yolu Susmaktır Yada İnsanları Mefta İçin Dua Etmeye Yöneltmektir.
Şehitler Üzerinden Siyaset Yapanları Kınıyorum.

Binlerce vatansever yollara dökülüyor Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez diye. Onlar da mı siyaset yapıyor !!! Bunun neresi siyaset. Bunu söylemeyen bir insanın vatanseverliğinden şüphe ederim ben. Vatanın bir bütün olduğunu bunu kimsenin bölemeyeceğini söylemeyenlerin milliyetçiliğinden şüphe ederim. Keza bunu yapan bir garip müftüye bile yapmadıklarını bırakmıyorlarsa , gerisini anlayan anladı... Yazıklar olsun diyorum. Her birinin yüzüne tükürmek isterdim.

bence başbakan gibi bi mektup okuyup ağlamalıydı ama ağlarken ve mektubu okurken altta ne yazdığını da saklamalı idi.

vatan,millet akp ye ters,bunlar artık normal şeyler bu akp döneminde.

Düşmanın yapamadığını akp yapıyor..Amaç bu milleti kaderine razı bırakmak.Aynı maden işçilerinin ölümünde söylenenler gibi.
Daha ne diye bu partiye oy verirsiniz anlamam..

Binlerce vatansever yollara dökülüyor Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez diye. Onlar da mı siyaset yapıyor !!! Bunun neresi siyaset. Bunu söylemeyen bir insanın vatanseverliğinden şüphe ederim ben. Vatanın bir bütün olduğunu bunu kimsenin bölemeyeceğini söylemeyenlerin milliyetçiliğinden şüphe ederim. Keza bunu yapan bir garip müftüye bile yapmadıklarını bırakmıyorlarsa , gerisini anlayan anladı... Yazıklar olsun diyorum. Her birinin yüzüne tükürmek isterdim.

Müslümanların Cenaze Törenleri Sükut İçerisinde Olur İlla Birileri Konuşacak İse Bu İmam Olmalıdır Ve Konuşacağı Sözler De Dünya Kelamı Olmamalıdır Zira Meftanın Bu Saatten Sonra Söylenecek Sözlere Değil Edilecek Dua Yada Dualara İhtiyacı Vardır.
Cenaze Törenin De İstiklal Marşı Okunmaz Kuran-ı Kerim Okunur Bir Müftü Bunu Bilmiyor İse Yazıklar Olsun Diyorum Yada Müftülüğü Bırakıp Aktif Siyasete Geçsin Diyorum.

Yollara Dökülüp Şehitlerimiz İçin Söylenen Sözlere Lafımız Yok,
Yalnıs Cenaze Töreni İle Yoldakileri Karıştırmamak Gerek.

Müslümanların Cenaze Törenleri Sükut İçerisinde Olur İlla Birileri Konuşacak İse Bu İmam Olmalıdır Ve Konuşacağı Sözler De Dünya Kelamı Olmamalıdır Zira Meftanın Bu Saatten Sonra Söylenecek Sözlere Değil Edilecek Dua Yada Dualara İhtiyacı Vardır.
Cenaze Törenin De İstiklal Marşı Okunmaz Kuran-ı Kerim Okunur Bir Müftü Bunu Bilmiyor İse Yazıklar Olsun Diyorum Yada Müftülüğü Bırakıp Aktif Siyasete Geçsin Diyorum.

askere gidip şehit düşenlerin (eğer yattığı yerden olanları görebilselerdi) ve ailelerinin cenaze töreninde okunan istiklal marşından rahatsızlık duyacaklarını hiç sanmıyorum. zira onlar zaten istiklal marşında yazanlar uğruna şehit oluyorlar. bunlar zaten (bundan önce) üzerinde tartışılmayan ve siyaset olarak kabul edilmeyen herkesin hemfikir olduğu şeylerdi; yani olağan şeyler. bu haberde vurgulanmak istenen istiklal marşı bugün neden bu kadar rahatsız edici ve siyasi içerikli bulunuyor ve kimler bunun böyle olmasını istiyor, sağlıyor?

bir kürt kökenli vatandaş olarak soruyorum: bizim "sözde demokratik haklar" elde etmemiz akp'yi neden bu kadar alakadar ediyor?

asıl istiklal marsından rahatsız olanlara yazıklar olsun.teror orgutu yerıne sehıtler ölmez dıyen imamı kınayanlara yazıklar olsun.sehıtler ölmez demek siyasetse ozamn camilerdeki vaazlardanda kaldırılsın.dını herseye alet ettınız batmadıda burdamı battı.ne dıyım boyle bır zıhnıyet yerın dıbıne batsın faydadan cok zararınız var ülke ne hale gelmıs siz hala akp yı savunma derdındesınız.:thumbdown:

Ne slogani ? SEHITLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ TÜRKLERIN DUASIDIR .

KUR'AN okumak FARZDIR .

SEHIT cenazelerine katilıp, kürtcülük yapan kimdir ?
SEHIT cenazelerine katilıp, pkk isimlerine izin veren kimdir ?
SEHIT cenazelerine katilıp, apo'ya milyon dolarlar döken kimdir ?
SEHIT cenazelerine katilıp, SEHIT ailelerin elinden TÜRK Bayragini alan kimdir ?
SEHIT cenazelerine katilıp, TBMM'de TÜRK Bayragi'ndan rahatsiz olan kimdir ?
SEHIT cenazelerine katilıp, SEHIT hakklarini yiyenLer kimdir ?

Tek tek saymak istesem, sonu gelmez yemin ediyorum
icon8.gif

Insan biraz utanir, ama dogru'ya seytanlar utanmaz

Utanmak imandandir

Ne diyosun sennnnn kafana göre müslüman profili oluştumuşsun dışında kalanı aforoz ediyorsun.

Şunu iyi bil kafana iyi sok

Şehitlerin cenazesi bizim için BAYRAMDIR merasim değil, biz yas tutmayız coşarız çünkü Şehitler ÖLMEZ ANLADINMI ? ANLAYABİLİYORMUSUN? İDRAK EDEBİLDİNMİ? ŞEHİTLER ÖLMEZ bunu iyi kavra....

Bir daha yok müslüman şöle olmalı böyle olmalı diyerek bir takım şekiller uydurma ,bunu demeye hakın yok eğer Allahtan yetki aldıysan onu ibraz et ondan sonra konuş çapın kadar konuş papazlık yapma.

Demokrasi diye bir yerlerini yırtan ama faşistin önde gidenleri, işine gelince konuyu nasıl da çarpıtıyor. Peki! O zaman, imam:" Hakkınızı helal ediyor musunuz?" diye sorduğunda da susalım. Bu ne saçmalık, bu ne aymazlık, bu ne düşmalıktır? Vatan evladı bu vatana kanını ve canını vermiş. Tabutun içinde hareketsiz yatıyor. Sessiz olacağız. Sebep? Akp ve oryantel gurubunun zoruna gidiyor. Her türlü tezahürrat yapılır. Dinen ne sakıncası var ne de şehit bundan rahatsız olur. Akp ve oryantel gurubu rahatsız oluyorsa, o onların sorunu.

yetki onların elinde şimdi tabiki istediklerini yaparlar. sakın TÜRKÜM deme

Geri