Vatan Sağolsun...

hoşgelmişsin kardeş umarım iyi vakit geçirirsin....

Çok Dramatik Giriş Yapmıssın Be Abi Kasımda Askere Gidecez Acaba Bizde Bu Yolda Bir Parçamzı Bırakma Şerefine Ulasabilecekmiyiz ?

Aramıza hoş geldin emin ol buradaki herkes senin gibi düşünüyor. Hiç bir zaman yanlız deilsin her zaman yanındayız...

Allah köpek savaştan kaçmaktansa kahramanca vatanı savunmayı nasip eylesin herkese ve de mümkünse inandığı değerler uğruna şehit olmayı....

::::::::::::::::HOŞGELDİN:::::::::::::

bu sözlere neler denilmez. ama koskoca forum bizi bekliyor.şimdilik hoşgeldin diyelim kalanını forumda görüşürüz.

Kardeşim aramıza hoşgeldin. Rabbim Sana güç versin.:(

abi bende vatani görevimi yapıorum gazi olmak herkese verilen bir onur değildir hoşgeldin abim

hoşgeldin kardeşim..ben geldim diye başlardı genelde yeni uyelerimiz seni okuyunca çok duygulandım.allah her zerrenden razı olsun.başımızın ustunde yerin var.

Bu vatan, toprağın kara bağrında
Sıradağlar gibi duranlarındır;
Bir tarih boyunca, onun uğrunda
Kendini tarihe verenlerindir...
+1

Hos Geldin Iyi Forumlar

hoş geldin arkadaş iyi forumlar

sizlerinsayesinde bayrağımız bugüne dek dalgalandı bizlerin sayesinde de dalgalanmaya devam edecek. keşke ben verseydim vatanım için elimi-kolumu-bacagımı ama bize nasıp olmadı. :(

senin gibi , bizim gibi aslanlar oldukça bu vatanın sırtı yere gelmez kardeşim. mesajını daha yeni gördüm valla

Geri