Vbulletinde Yeni Bi ACik Bu kez Gercek Yine Tarafimdan

Bu bence html kodu açık olan siteleri buluyo.html bilgim pek yok ama bilen varsa belki hackleye bilir

Arkidişler html açıklarını buluyor da bunu sen bulduysan gülerim ben buna:D
xss açığından cookie çalıp hacklenebilir o siteler o konu da web hack bölümünde var zati..
ayrıca yönlendirme kod larıyla da halledilebilir..
web hacking bölümünde mevcut hepsi ....!!!

google'dan html code on olan siteleri aratmak açık değildir.eğer güveniyosan kendine açığı adam gibi yaz!!! insanlar bişeyleri bilmiyor ve öğrenmeye çalışıyor.milleti heveslendirmenin alemi yok!!!

yaw bu acıgı bulmana gerek yok zaten vardı bu acık :) yonlendirme kodunu kouyacaksınız ve site yonlenecek eğer burada acık olsaydı burada yonlenitrdi mantık bu :)

Denemeye Gerek Yok O Zaman :))

Ya Ark. Html kodları açık diyo yani siteyi yönlendirebilirsin
<meta http-equiv='refresh' content='0; url=http://www.xxx.com'>
bunu bikonuya fln sıkıştır okadar xxx yazan yere indexinin adresini yaz Daha açık ne olabilir ki TEBRİKLER KARDEŞ ÇOK İYİ BİŞİ BULMUŞSUN:D

Zaten html kodunun açılması admin panelinden adminin bilgisi dahilinde olan bir durumdur...

Resim koydum ama imageshack sitesinde bir problemden dolayı resmin linkini alamadık

Akıllı insanlar aklını zeki insanlar başkalarınında da aklını kullanır..

başka bir sitete görüp arşivlemiştim.sizlerle paylaşmak istedim. belki bu dağa mantıklı gelir..
arkadaşlar şimdi sizlere çok basit web hack anlatacağım:
1-ilk önce google anasayfasını açalım arama motoruna Web Wiz Forums inurl:uk(us) yazıp aratalım.
2-çıkan sitelerden sonu default.asp olanlarından istediğimize girelim.
3-adres çubuğundaki adresin sonundaki default.asp kısmını silelim(bu sadec sonu default.asp olan sitelerde geçerlidir eğer default.asp den sonra bir yazı var bu işlem geçersiz olacaktır) onun yerine admin/database/wwForum.MDB yazıp enter a basalım
4-açılan sayfada bir yükleme dosyası gelecektir bilgisayarımızda uygun yere kaydelim.bu dosya genelde access dosyası olur.dosyayı açalım eğer açılmayıp hata verirse;dosyaya sağ tıklayıp özelliklere girelim.genel özelliklerin altında engellemyi kaldır olacaktır ona tıklayıp dosyayı yeniden açalım.
5-bu dosyda ya birinci ya da ikinci sırada admin şifresi ve diğer bütün kullanıcıları adı ve şifreleri olacaktır.
6-admin şifresiyle siteye girdikten sonra artık siteye istediğinizi yapabilirsiniz.

The_Pest' Alıntı:
Bu açık değil ama akıllı adamın akılsın adanım yaptığı hatayı bulma diybiliriz :D teprikler

aynen dediğin gibi!..

zekice!!! ama gzl bunu nasıl kullancaz:D

grafiozan' Alıntı:
başka bir sitete görüp arşivlemiştim.sizlerle paylaşmak istedim. belki bu dağa mantıklı gelir..
arkadaşlar şimdi sizlere çok basit web hack anlatacağım:
1-ilk önce google anasayfasını açalım arama motoruna Web Wiz Forums inurl:uk(us) yazıp aratalım.
2-çıkan sitelerden sonu default.asp olanlarından istediğimize girelim.
3-adres çubuğundaki adresin sonundaki default.asp kısmını silelim(bu sadec sonu default.asp olan sitelerde geçerlidir eğer default.asp den sonra bir yazı var bu işlem geçersiz olacaktır) onun yerine admin/database/wwForum.MDB yazıp enter a basalım
4-açılan sayfada bir yükleme dosyası gelecektir bilgisayarımızda uygun yere kaydelim.bu dosya genelde access dosyası olur.dosyayı açalım eğer açılmayıp hata verirse;dosyaya sağ tıklayıp özelliklere girelim.genel özelliklerin altında engellemyi kaldır olacaktır ona tıklayıp dosyayı yeniden açalım.
5-bu dosyda ya birinci ya da ikinci sırada admin şifresi ve diğer bütün kullanıcıları adı ve şifreleri olacaktır.
6-admin şifresiyle siteye girdikten sonra artık siteye istediğinizi yapabilirsiniz.

Peki bu bilgisayarımıza indirdiğimiz dosyayı neyle açacağız?

=) ellerine sağlık bu mantıktan şunu da yaparız. powered by wiki diye aratın bi sayfayı düzenleyin hacked =) ehehe bence iyi bir hacker olmak isteyen R.F.I yapsın en kralı o

Arkadaşlar ben çok meraklıyım bu konularda ve çok yeniyimm 0 dan başlıyorum nerden başlamamı tavsiye edersinizz

Geri