VDSL2 Geliyor!

dreamdeep

Banned
Reaction score
0
TÜRK TELEKOM’UN GÜÇLÜ ALTYAPISINDA BÜYÜK YENİLİK : VDSL2

Çağın getirdiği haberleşme imkanlarını güçlü altyapısı ile müşterilerine sunmayı hedefleyen Türk Telekom, internet erişimi hizmetlerine bir yenisini daha eklemenin gururunu yaşıyor.

Mevcut telefon hatları üzerinden internete daha hızlı erişim imkanı sunan VDSL2 (Very High Speed Digital Subscriber Line2) hizmeti için gereken altyapı hazırlanmıştır.

VDSL2 hizmeti, saniyede 16 megabite kadar download/1 megabite kadar upload ve saniyede 32 megabite kadar download/1 megabite kadar upload imkanı sunan, 2 yeni hız paketi ile 1 Temmuz 2008 tarihi itibariyle, İnternet Servis Sağlayıcılar aracılığıyla son kullanıcıların hizmetine sunulacaktır.

Bu büyük yenilik ile ;

• Türkiye’de DSL teknolojisi ile sunulan internet erişiminin 8 kata kadar arttırılması,

• Avrupa ülkeleri erişim hızlarıyla kıyaslandığında, Türkiye olarak uluslararası standartlarda bir konuma ulaşılması,

• Gelişen teknoloji ile yüksek bant genişliği ihtiyacı duyulan Katma Değerli Hizmetler’e gereken altyapının hazırlanması

sağlanmaktadır.

VDSL2 hizmetiyle Türk Telekom, Türkiye’yi Avrupa ve dünyada bu teknolojiyi kullanan ilk ülkelerden biri konumuna taşımanın, haklı gururunu yaşamaktadır.

KAYNAK türk telekom resmi web sayfası

169 lira bayağı pahalı...

benim bildiğim kadarıyla

ben 8mb/s kullaniyorum bulgaristanda aylik 20 leva(20 ytl eder) ama download yaparken 12 mb/s goruyorum

kalite artırmaya calısıyolar ama her halükarda ttkom a kafam girsin

kaynak gösterebilirmisin

16 mbit lik alcan 4 kişiyle paylaşcan aşa yukarı aylık 24 liraya patlar:goz: (4mbit sınırsız)

artı filmleri 20 sn de indirebilirisn

VDSL2 hizmeti, saniyede 16 megabite kadar download/1 megabite kadar upload ve saniyede 32 megabite kadar download/1 megabite kadar upload imkanı sunan, 2 yeni hız paketi ile 1 Temmuz 2008 tarihi itibariyle, İnternet Servis Sağlayıcılar aracılığıyla son kullanıcıların hizmetine sunulacaktır.

vdsl2 rezaleti telekomun her zaman yaptıgı şey bu aç gözlü bakır kaplo üzerinden geçiricegi vdsl2 herkes 16 mbit vericez diye atıp tutucak ve 4 mbit hüsranına dönücektir halkı artık oyalamaya çalışmakla birlikte dünyayada yalanlar savurmakta dünya artık vdsl 2 kulanmıyo nerdeyse bırakalı çok oldu 4 yıl önce görüp geçirdiler 16 mbit veya 32 mbit baglantı aldıgınızda 1 mbit upload sahibi olucaksınız bu şu demek oluyoki yurt dışıyla kıyaslandıgında 16 mbitt downloaddınız varsa 16 mbitte uploadınız olması gerektigi avrupa standartları bu vdsl 2 degil fiber optik kablo üzerinden talep ettiginiz baglantıyı 20 dolara almaktır bu telekom kör oldugu gibi sagırda bizide zır cahil sanıyo kendi gibi :mad: of of =)

Geri