Ve Putin resmen açıkladı

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

BM Güvenlik Konseyi'nde İran'a yaptırımlara ilişkin yapılan oylama sonrası ilk yaptırım hareketi Rusya'dan geldi. Rusya, İran'a S-300 füze satışını donduruyor. Kararı Rusya Başbakanı Putin açıkladı.

BM Güvenlik Konseyi'nde İran'a yaptırımlara ilişkin yapılan oylama sonrası ilk yaptırım hareketi Rusya'dan geldi.

Rusya, İran'a S-300 füze satışını donduruyor. Kararı Rusya Başbakanı Putin açıkladı.

KAYNAK

İranında çok umrundaydı =)

bence bu işin içinde bir iş va iran askeri teknolojisinin alt yapısı ruslara ait rusya herhalde resmi satışlara irana malzeme satmak yerine ve diger ülkelerden tepki almamak için gayri resmi yolardan gerekenı yapacak çünkü bitmiş yenilmiş bir iran demek abd ile komşu rusya demek yanı gürçistan ermenistan rus denetiminde çıkar vede orta asya abd denetimine girer

rusyadan beklenmedik bir hareket rusya yörüngesinimi degiştiriyor, enterasan rusyanın irandan beklentisi çoktu ,dünya bayagı hızlı bir degeişimde

Acaba el altından mı destekleyecek diye içimden geçmiyor değil.. sonuçta iki egemen güç ABD ve RUSYA... Rusya süt dökmüş kedi gibi abd nin istediklerini yerine getirmez diye bekliyorum

Yada Iran ile Rusya arasinda bir mahana pazarlama, ortada birsey yok. Rusya öbürtarafa: "bakin, ben sizin icin bu kadar kärli isten vazgectim bana karsiliginda birseyler vereceksiniz" diye zorlayabilmesi icin.

Bence işin ön yüzünde böyle gösteriliyor.. Rusya ;;Amerika ve İsrail'e karşı İran'ı tam olmasada bir şekilde destekliyecektir.

Geri