Ve Skibbe İstanbul'da!

ßuRaK57

New member
Reaction score
0
"OğLum diye demiyorum atarsa SEMİH atar goLLeri "
Galatasaray'ın geçen hafta takımın başına getirdiği Alman teknik direktör Michael Skibbe, İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'nda Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin tarafından karşılanan Skibbe, Türkiye'de bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "İyi, yetenekli ve genç oyuncuları olan bir kulübe geldim" dedi.

Basın mensuplarına İngilizce açıklamalarda bulunan Alman çalıştırıcı, Galatasaray'ın milli takımlarda yer bulan çok yetenekli futbolculara sahip olduğunu kaydederek, "İyi bir takıma geldim. Burada iyi işler başaracağımıza inanıyorum" ifadesini kullandı.

Skibbe, Galatasaray ile 1 hafta önce sözleşme imzaladığını dile getirirken, İstanbul'da başkan Adnan Polat ve Adnan Sezgin ile görüşmelerde bulunacağını söyledi.

Transfer konusunda herhangi bir çalışma yapmadıklarını da vurgulayan Alman teknik adam, görüşmelerde bu konuların üzerinde duracaklarını da dile getirdi.

Bir basın mensubunun Arda ilgili sorusu üzerine Skibbe, "Arda henüz 21 yaşında genç ve yetenekli bir oyuncu. Milli takım için de Avrupa Şampiyonası Finalleri'nde çok önemli iki gole imza attı. Arda takımımda olduğu için memnunum" diye konuştu.

Havalimanında bir taraftarın boynuna sarı-kırmızı bandana taktığı Skibbe, neşeli tavırları ve sempatik hareketleriyle dikkat çekti.

Alman çalıştırıcı, daha sonra Adnan Sezgin ile birlikte Atatürk Havalimanı'ndan ayrıldı.

Michael Skibbe İstanbul'da

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Teknik Direktörü Michael Skibbe, bugün öğle
saatlerinde İstanbul'a geldi. Yeni teknik direktörümüzü Atatürk Havalimanı'nda
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin karşıladı.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Michael Skibbe, İstanbul'da olmaktan dolayı
mutluluk duyduğunu ve Galatasaray'ın kadrosunda çok önemli futbolcuların bulunduğunu
belirtirken, Arda Turan'ın Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki performansından övgüyle söz
etti. Skibbe, daha sonra Adnan Sezgin ile birlikte havalimanından ayrıldı.

Video görüntüsü için : http://www.galatasaray.org/index.php

www.galatasaray.org

Basın Toplantısı: Michael Skibbe

2008-09 sezonunda çalışacağımız yeni teknik direktörümüz Michael Skibbe, İstanbul'a gelmiştir.
İmza töreni ve gerekli açıklamaların yapılacağı basın toplantısı,
17 Haziran 2008 Salı günü saat 16:00'da, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilecektir.

Medya mensuplarının dikkatine sunulur.

Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü

Skibbe gerçekten tam bize göre bir teknik adam...Mentalitesi ve gençLere önem vermesi büyük avantaj . Adnan PoLat ; kimse hevesLenmesin yine $ampiyon biziz dedi bakaLım Adnan PoLat az konu$ur öz konu$ur.İLerLeyen günLerde her$eyi görücez.
GaLatasaray'ımıza hayırLı oLsun

Geri