Ve Windows 7 RTM hazır!

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Windows 7 RTM sürümü hazır!

Son imza atıldı; Windows 7 RTM sürümü resmi olarak tamamlandı.

windows7logo1.jpg

Microsoft, dün yaptığı açıklamada Windows 7 RTM sürümü için dağıtım tarihlerini açıklamıştı. Buradaki haberimizde bulabileceğiniz açıklamada ilgi çekici bir detay vardı: "OEM üreticiler, RTM sürümü ilk alacak grup olacak; yayınlandıktan 2 gün sonra Windows 7 RTM ellerinde olacak." Yani açıklanan aslında dağıtım tarihleriydi, son imzanınne zaman atılacağı ve RTM'in ne zaman hazır olacağı henüz resmi olarak duyurulmamıştı.

Ama hiç birimiz bu kadar hızlı bir gelişmeyi beklemiyorduk: Steve Ballmer, Atlanta'daki Microsoft Global Exchange toplantısında Windows 7 RTM'in hazır olduğunu duyurdu. Bu toplantı aslında Microsoft içerisinde gerçekleştirilen kapalı bir toplantı. Ancak eş zamanlı olarak, WindowsTeamBlog'da da aynı gelişme resmi olarak yayınlandı: Windows 7 RTM hazır...

Açıklama ile birlikte, 7600.16385.090713-1255 build numarasının Windows 7 RTM sürümünün resmi build numarası olduğu da kesinleşmiş oldu. Şimdi gözler OEM üreticilerine çevrilmiş durumda. İlk açıklamada, OEM üreticilerinin, RTM'e duyurudan 2 gün sonra ulaşabileceği açıklanmıştı. Bakalım Microsoft sözünde duracak mı?

Bilgi için: Microsoft

hadi bakalım hayırlısı ne zamadır beklediğimiz haber çıktı.....
şimdi sıra microsoft iso larının sızmasında....

hadi bakalım rtm falan filan şu 2010 mart olayı çözülsünde zaman sınırlaması derdinden kurtulalım artık..

Ben Windows 7 RTM Türkçe (7600.16385) kurdum ama crack yaptım ve bu forumda yazılanları okuduğumda 2010 mart'a kadar süresi olduğunu yazıyorlar o yüzden bu şekilde yazdım..

Ben Windows 7 RTM Türkçe (7600.16385) kurdum ama crack yaptım ve bu forumda yazılanları okuduğumda 2010 mart'a kadar süresi olduğunu yazıyorlar o yüzden bu şekilde yazdım..

Yabancı sitelerde okuduğuma göre RTM OEM lere dağıtılmaya başladığında Çalışan CD keyler de sızacakmış.
Şimdilik çalışan bir cd key olmadığı için activatorlar RC keylerini sisteme entegre ediyorlar onun için bu Mart 2010 olayı Ama emin ol en geç iki hafta içinde adam gibi çalışan Activtor yada CD key çıkar piyasaya=)

inş. bekliyoruz :):) tşkler herşey için..

VE NIHAYET biiti Windows 7 RTM build 7600:
profesyonel kullanicilar icin paylasim 6 Agustos da premium GOLD kullanicilarina verilecek
ayrca piyasaya OEM Versiyon 22 Ekim de sürülecek
MSDN ve TechNet sayfalarindan DOWNLOAD edilebilecek

hadi bakalim 6 agustosu sabirsizlikla bekliyoruz :) bilgi icin tskler

Geri