Veriler Gitti

D4gg3Я

ultrAslan
Reaction score
0
arkadaşlar geçen gün pc yavaşladı bende format attım c ye.Ama pc i açtıımda d ye girmemeye başladı.İçinde gerçekten önemli şeyler vardı nası geri getiririz bi yöntem vardı galiba yardımcı olursanz sevinirim

Active File Recovery benim önerim
Bide porsuk rumuzlu vatandaş
neden alakasızca teşekkür buttonuna basıyo anlamış değilim
adam hdd gitti yardım diyo
o tesekkür diyo

Active File Recovery benim önerim
Bide porsuk rumuzlu vatandaş
neden alakasızca teşekkür buttonuna basıyo anlamış değilim
adam hdd gitti yardım diyo
o tesekkür diyo

arkadasım sanane kim ne isterse yapar sana bir zararı varmı ? miLLetin işLerine karısmaktan vazgecin !!

Dagg3R sana gelince arkadasların dedigi programların fuLL sürümünü bulursan anca öyle istediklerini geri getirirsin :goz:

D4gg3Я yanlış anlamadıysam pc yi açtığında d'ye giremiyorsun.

eğer doğruysa birde şunu dene belki yararlı olabilir.

yerel disk d nin adını değiştir sonra bir dene.

not : bir ara başıma bole bir olay gelmişti.

Arkadaşım d sürücüne girmiyorsan D. sürücünde adını şu anda unuttuğum bir virüs bulaşmış olabilir. Sende adres satırına D: yazıp enter e basıp girersin.
Eğer ben D. sürücüsünü hiç görmüyorum diyorsan o zaman D. sürücünü önce Fdisk yaparsın ardında da mecburen format atarsın ondan sonrada D: ye HİÇ BİR ŞEY YÜKLEMEDEN Active File Recovery yada benzeri programlar kullanarak tüm verilerini kurtarırsın. Aklıma gelenler şimdilik bunlar.

Kolay gelsin.

arkadasım sanane kim ne isterse yapar sana bir zararı varmı ? miLLetin işLerine karısmaktan vazgecin !! demişsin vision sahibi bizim derdimiz var

bu sahıs ben maxtor hdd arıyom diye konu açmıştım
orda da bana tesekkür etmiş

burda arkadaş D sürücüm gitmiş diyo buna da teşekkür ediyo
milletin gereksiz davranışlarını kale almıcaksak sende beni kaleye alma ve yorum yapma o zaman
tutarlı ol
millet ne yaparsa yaparmış

ya gereksiz şeylerle tartışmayın arkadaşlar. Yardımcı olacaksanız olsun. Bir şeyler biliyorsanız yazın. Çok rahatsız olduysan ilgili yere şikayet et.Burası yeri değil

Geri