Video dan gif uzantılı imza&avatar yapma!!!

мάgηєtά

New member
Reaction score
0
Elinizde bir video dosyası var ve siz bunu imza veya avatar olarak kullanmak istiyorsunuz buyrun anlatım aşağıda;

image ready i açıyoruz ve File> open deyip kullanmak istediğimiz video muzu açıyoruz. Açılan pencereden selected range only i seçiyoruz ve limit to every i 2nd frame yapıyoruz(boyutu düşürmek için) sonra aynı pencerede bulunan video oynatma aracının kaydırma çubuğunu başlangıç noktamıza getiriyoruz ve shift tuşuna basarak bitiş noktamızı ayarlıyoruz ok deyip çıkıyoruz......
12nn.jpg

Eğer istemediğiniz bolumleri atmak isterseniz o bolümlerin ilk ve son framesini seçip çöp kutusu simgesi ile siliyoruz...
28he.jpg

Animasyonumuzun ilk framesini seçip shift tuşuna basarak son framesini de seçiyoruz ve sağ tıklayarak açılan sekmede No delay ı işaretliyoruz...
32mp.jpg

İmage> imagesize a gidip animasyon boyutunu seçiyoruz....
48vs.jpg

Sonrası ise File> save optimized as diyip kaydediyoruz işte animasyonumuz hazır...

Buyrun benim yaptığım bir ornek;
magvideo.gif

NOT: Tutorial çevirisi şahsıma aittir....

pardon dostum anlamadım bunu hangi proramla yapıyoruz

gerçekten güzel açıklamışsın :clap:

ellerine sağlık. güzel anlatım..
edit: magneta avatarın yakıoo ortalığı:)...beğendim

hm demek boyle yapiliyomus bunu yapmak icin ilk once dedigin programi yuklemek lazim : )
eline saglik guzel calisma olmus

ya magnera eline sağlıkta dediğin gbi olmuyor
adobe image ready açıyorum ondan sonra open diyprum videoları zaten görmüyor all files diyorum videoyu tıklıyorum ondan sonra uknown format diyo :(
sorun bende sanırım daha çok yeniyim yardımcı olurmsuun

helal olsun kardes yarın yanaklarından opucem hihi

ya magneta abi beni tanırsın pisikodan benim en çok istediğim videodan gif yapma
msn e gelince bi anlatıırsan sevinirim burda resimler çıkmıyor
resimlerde mi sorun var benim pc de mi :D

saol abi hemen uygulamaya geçiyorum ellrine sağlık

Geri