Videolarınız İçin Görüntü Netleştirme Filtresi

Arpej

♪ iяяєpℓαc&#110
Reaction score
0
Videolarınız İçin Görüntü Netleştirme Filtresi * VirtualDub MSU Denoising Filter

Programın adı : VirtualDub MSU Denoising Filter (Noise Removal)
Program Sürümü : v1.6.2
Program Boyutu : 78 Kb.
Platform : Windows 9x/ME/NT/2K/XP/2K3
Kullanım İzni : Freeware - Ücretsiz

13z95z7.jpg

http://rapidshare.com/files/196951018/VirtualDub_MSU_Denoising_Filter-Arpej.rar

fntxci.jpg

Programın Tanıtımı :

Merhabalar... Eğer, video düzenleme işleri ile uğraşıyorsanız ve bu konulara merakınız varsa sizlere bazı önemli filtreler de gerekiyor demektir. Hele bu tür işlerinizi VirtualDub programı ile yapıyorsanız, aşağıdaki filtre mutlaka çok işinize yarayacaktır.

Paylaşmış olduğum VirtualDub MSU Denoising Filter eklentisi de bu yardımcı filtrelerden biridir. Söz konusu bu filtre eklentisini indirdikten sonra VirtualDub programının olduğu dizin içerisindeki plugins klasörüne atmanız yeterlidir.

Daha sonra VirtualDub programı ile video işlemlerinizi yaparken filtrenizi çalıştırabilmek için aşağıdaki resimlerde olduğu gibi programın video menüsünden Filter -> Add -> MSU Denoiser filtresini seçmeniz kafidir. Artık bu filtre marifetiyle videolarınızdaki görüntü kirliligini ortadan kaldırabilir ve görüntülerinizi netleştirebilirsiniz. Hepinize kolay gelsin.

NOT : Video düzenleme işlerinizde sizlere her zaman gerekli olan daha fazla filtre'ye ulaşmak ve onları indirmek istiyorsanız, aşağıdaki linki tıklayarak video filtre sayfasına ulaşabilirsiniz.

VirtualDub MSU Denoising Filter (Noise Removal)
Filtre'ler sayfasına gitmek için tıkla

o73ifk.jpg
2cy1oud.jpg

aossur.jpg

28ho6mx.jpg

mmec04.jpg

2rxvhfl.jpg

VirtualDub ile Video Sıkıştırma isimli konu ve program için aşagidaki linki tıklayınız..

http://www.hackhell.com/resimli-program-anlatim/528748-virtualdub-ile-video-sikistirma.html

teşekkürler çok güzel paylaşım.

setup dosyasi barindiran konu linki eklenmiştir..

bu arada konulardaki açıklamaları; yapilan paylasimdan daha iyi verim alabilmeniz açısınıdan tamamını okuyunuz..

tmm kardeş saol ,suç benim konuyu tam okumadım eyw

Baya bir fark oluyor saolasın kardeş ellerine saglık

Geri