villa proje serisi devam

özel istekler olursa yardımcı olmaya hazırım.villa genel de çekici olduğu için bunları paylaşıyorum istekleri bekliyoru...

sanırım geç kaldım link ölmüş.. linki yenileme imkanımız varmı

teşekkürler kardeş eline sağlık

teşekkür

ellerinize sağlık

eline saglık
-düşük döşeme yapmana gerek yok asma tavan kullansan daha ii olur
-zemin katta balkonu yatak odalarına koymussun oturma odası ve salon tarafında olsa daha ii olur
mutfagı düşünmüşsün sanırım ama böyle pek kullanıslı olmaz gibi
-salona 5 aksında bi 150lilik pencere daha koyabilirsin mesela ......

bide mutfakla salon ve oturma odasının arasındaki mesafe fazla, misafir geldiğinde bayanlar için pek hoş olmaz sanırım :-D

projelerini inceledim.. Öğrencilik yapıyorsun sanırım.. Sistemim seninkinden çok farklı oldugunu söylemeliyim.. Öğrenciysen başarılar diliyorum sana.. Eğer mimarsan daha öğrenmemişsin demektir.. Biraz daha araştırmaya devam etmelisin..

projelerini inceledim.. Öğrencilik yapıyorsun sanırım.. Sistemim seninkinden çok farklı oldugunu söylemeliyim.. Öğrenciysen başarılar diliyorum sana.. Eğer mimarsan daha öğrenmemişsin demektir.. Biraz daha araştırmaya devam etmelisin..

öğrenci idim ama artık değil.1 ay önce mezun oldum.ayrıca burada paylaştığım projeler yeni başlayanlara örnek olması için konulmuş projeler olup hayata geçmiş projeler değildir ve bana ait değildir.bunların basit ve acemice olduğunu ben de biliyorum.fakat herkes bir yerden başlamalı düşüncesi ile arkadaşlara yardımcı olmaktır maksadımız.kolay gelsin...

öğrenci idim ama artık değil.1 ay önce mezun oldum.ayrıca burada paylaştığım projeler yeni başlayanlara örnek olması için konulmuş projeler olup hayata geçmiş projeler değildir ve bana ait değildir.bunların basit ve acemice olduğunu ben de biliyorum.fakat herkes bir yerden başlamalı düşüncesi ile arkadaşlara yardımcı olmaktır maksadımız.kolay gelsin...

Teşekkür ediyorum bilgi verdiğin için.. Sana hayatta başarılar diliyorum.. Çalışmaya başlamışındır umarım..:victory

çok teşekkürler emeğinize sağlık

Geri