Virüs programının en iyisi

En iyi Virüs Programı hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    89
  • Anket kapatılmış .
Reaction score
0
:durdurunHerkes kullandığı virüs programının ne kadar işe yaradığını söylerse burdaki arkadaşalrda o kadar yararlanmış olur :durdurun:durdurun:durdurun

Forumda bu konu ile ilgili baya bi anket falan olacaktı.

ya arkadaşalr nod 32 bastırmış ama bende nod 32 kullanıom ama daha hiç virüs bulmadıı sorun bendemi acep

ya arkadaşalr nod 32 bastırmış ama bende nod 32 kullanıom ama daha hiç virüs bulmadıı sorun bendemi acep

ayni sekilde bende de nod 32 var ama pek bi sesi solugu cikmadi daha once kaspersky vardizirt birt otuyordu virus var risk var diye ayni sitelere ani kullanimi yapmama ragmen nod dan dah bi tik duymadik fakat cogu kimsede nod tavsiye ediyor

kaspersky'ı bilmeyenler nod 32 der arkadaşlar kaspersky internet security 2009 tek geçerim herkes kullanmalı ama sistemine güvenenler:D

aga kasa güzel olsa kaspersky ı ben de tek geçerim. ancak benim bu tarihi esere kasperskyı yüklesem interneti 10 dakkada anca açarım herhalde:p

bence nod32 derim arkadaşlar bu bu avast falan boş benşm avast yüzünden tonlarca dosyam kayboldu siz bilirsiniz yine hangisi iyi 2 seneden beri nod 32 kullanıyorum canavar

KasperSky '' bıraKın Nod32 yi bi ara bende wardı onu kaldırdım bi Kasperi kurdum car car ötüor trojan die pc .

bende eskiden avast vardı baya ötüodu şimdii bilgisayarda ses yok nerde o eski öten bilgisayarım:(:hhter

Nod32 nin üstüne anti tanımam wallaha:D kaspersky sıkıyor insanı yhaaw bilmem lisanmıs nemis nod32 1 numara:clap

arkadaşalr nod33 virüsleri bulup kendi silio bize sormadığından ses cıakrtmıo aslında virüsleri otamatik bulup silio

kesinlikle Kaspersky Intenet Security 2009 şiddetle tavsiye ediyorum

Geri