Vista’ya bir darbe de GM’den

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Otomobil üreticisi General Motors, kullandıkları XP’leri Vista’ya değiştirmeyi düşünmediklerini ifade etti.
GM’in teknoloji şefi Fred Killeen, BusinessWeek’e verdiği bir röportajda Windows XP kullanmaya devam edeceklerini açıkladı. “Vista’yı tamamen atlayıp geçişi Windows 7 ile yapmayı düşünüyoruz” diyen Killeen, ilerde daha ağır donanım ihtiyaçlarının GM’in filosundaki bilgisayarların yenilenmesini gerektireceğine dikkat çekti ve ekledi;” GM’in filosundaki bilgisayarları yenilediğimiz zaman Windows 7 zaten hazır olacak.”

1405_gm_ic.jpg

Microsoft Windows 7 hakkında pek bir bilgi vermiyor. Fakat firma yeni işletim sisteminin 2010’da geleceğini söylese de söylentiler bu tarihin daha erkene alınabileceğini gösteriyor…

vista sadece örnek bi platform onun için herkes bi gelişmesini bekliyor ama bence en güzel mac os x tiger

Alışın artık şu vistaya profosyonel kullandıktan sonra çok güzel bir işletim sistemi ayrıca yakında mic windows 7 geliyor.

aceba nasıl bişi şimdiden merak ediyorum windows 7 yi

chip in sayfasında windows 7 nin ekran görüntülerini gördüm, vista ile bir farkı yok. çok az şeyler değişmiş. şimdilik vistadan memnunum ilerde 7 çıkınca düşünürüm yükleyip yüklemicemi

Geri