Vista İşlemci Full gösteriyor

arkadasın pc gayet guncel bence... ben celeron 1.7 ye kurdum vista ultimate:biggrin 768 ram!! bazı ozelliklerde sorun yasamda gayet guzel kullandım.
Arkadasım sen once windows göerv yoneticisinden işlemler sekmesine bak! orada cpu kullanım % deleri yazar en fazla hangi program kullanıyo onu espit et!! eğer kullanmadıgın bir programsa kaldır derim... kolay gelsin:goz:

Arkadaşın Teki wistayı kaldırmıyor demiş alakası yok Bende de Amd64 3500 war ve 512 Ram Var seninkinden düşük olmasına rahmen!! Senin dediğin gibi bir problem yok

evet vistayı kaldıramıyor olabilir yada yüklediğin bir programdan dolayı örneğin hızlandırma programları falan böle şeyler yapıyor. Benim bir defa böle oldu bi programdan doalyı işlemci 80 C sıcaklığa ulaştığı için kapandı ve soğuyana kadar da açılmadı soğuyunca açıp format attım. Vistayı yada şüphelendiğin bi program varsa kaldırmanı öneirriim.

intelden şaşma amd hiç bir b..ka yaramaz.

ya kardeşim

eğer vista barı kullanıyorsan işlemcinböe yüksek olur işlemciden yiyey birşey kullanıyorsundur vistayla alakası yok yani işletim sistemleri işlemciden yemez ramden yer burdan cahillere duyrulur :)

amd diilmi işlemci hepsi aynı .. İNTELDEN ŞAŞMA...

bende amd 3800+ x2 dual core kınston 2gb ddr 667 ram ve m2n 32 slı delux anakart var ve işletim sistemim vista ultimate kulanıyorum catır catır calısıyor amd nin gücü tartışılamaz işlemcim %8 leerde çalışıyor amd en iyisi

vistanın temel sorunu ramı yükseltmelisin bence

KARDEŞİM AMD diil mi anasını satem en uyuz olduqum işlemci tipi yeminle intelden şaşmam deseler ki bedava veriyoz almam.........

krdş senin işlemcin süper bnce ama vista pc'yiçok kasıor ......

kullandigin programlardan kaynaklanir.. hich bir bilgisayarin CPU su bilgisayari kullanmadigin surece artmaz.. ancakh !!!!!!!!!! delete ice bike.exe denen bir virus bulashmissa bu virus CPU nu senin PC ni komple çökertebilir.. dikkatli olmanı öneririm ..

arkadaşlar benim pc de aynı işlemcim ram diil işlemci %100 eminim sürekli %100 lerde mouse u oynatsam 90 100 oluyor ve yeni format attım.pırıl pırıl bilgisayar anlıcanız.Hatta şöle bi durum oldu durup dururken reset attı sora bilgisayar çöktü.bidaha yükledim.neyseki 15 dakkada yüklüyo vistayı.İlginç bir durumda şu bilgisayarım inanılmaz hızlı yani tıklıyorum bişeye çat diye önüme gelior ilginç bir durum.
bilgisayarım budur.:
p4 3.06 intel
2048 ram(kingston)

BANA Bİ ÇARE ÇOK ÇOK ACİL BUNU YAZARKEN BİLE RESET ATABİLİR.(işlemci ısısına da baktım yüksek diil daha önce 81 derecede reset attıgını biliyorum tam 81 olmadan asla reset atmaz sıcaklık 55)

Bende İntel Celeron D var kütür kütür Windows Vista Home Premium kullanıyorum tık demiyor walla sen o işlemciyi al çöpe at......:)

Vİsta Cpu Sorunu

Kardes aynı sorun benim malda da vardı nero yu kaldırınca kendine geldi.Neronun son sürümü biraz kaliteli ama ağır.İstersen performans izleyici den (görev yöneticisinde) izle neronon halini.Gene de sen bilirsin.

intel en baba işlemci üstüne tanımam valla ben pc canavar gibi calısıyo masallah

kardes bende amd 5200+ var benim xp de olmustu sebebi ise bir virüs başlangıca bulasmıs %100 çalısıyodu benim virüsü sildim gecti

çok büyük bir ihtimal ram in zayıf olduğu için ramdan yapıyordur

Yeni PC in hayırlı olsun bunlar hala sana cözüm arıyorlar.

ben yeni format atılmış olsada bir virüs vardır derim. Geri planda çalışıyordur. Önce format atılmalı ve daha sonra programlar kurulurken hangisinin işlemciyi çok kullandığı belirlenmelidir.

Geri