Vista 19dk da açılıyor

enclock

New member
Reaction score
0
Dün makinaya format attim tekrar vistayı yükledim. Yalnız iki sorun çıktı

1- İşletim sistemi açılırken windows oturum açma ekranında güncelleştirmeler diyor ve yaklaşık 18 dk bekliyor. Bunu format atmadan nasıl düzeltebiliriz

2-usb flash diskleri taktığım zaman algılama sesi geliyor ancak otomatik algılayamıyor. Bunun sebebi nedir

Fikrini belirten arkadaşlara şimdiden tşkler...

guncellestırmelerı yapıyodur otomatık ondan gec acılıyo olabılır bu normal ama usb olayını bılemıcem

1-)Sp1'i kurmazsan baya uzun bi süre devam eder. Sp1'i kurunca bile yaklaşık 500Mb daha güncelleme yapar. =) (Veya güncel bi windows istemiyorsan otomatik güncellemeleri kapatabilirsin)
2-) Usb olayına gelince belki direk tanımasını sağlayamam ama Aygıt Yöneticisinden tanınmayan bağlantıları kaldırıp yeniden aygıt taratarak usb tanıtımını yapabilirsin.(En fazla 10sn sürer)Zannedersem bunu bir kere yapınca o usb için bi daha aynı sorunu yaşamazsın

1-)Sp1'i kurmazsan baya uzun bi süre devam eder. Sp1'i kurunca bile yaklaşık 500Mb daha güncelleme yapar. =) (Veya güncel bi windows istemiyorsan otomatik güncellemeleri kapatabilirsin)
2-) Usb olayına gelince belki direk tanımasını sağlayamam ama Aygıt Yöneticisinden tanınmayan bağlantıları kaldırıp yeniden aygıt taratarak usb tanıtımını yapabilirsin.(En fazla 10sn sürer)Zannedersem bunu bir kere yapınca o usb için bi daha aynı sorunu yaşamazsın

Teşekkür ederim hocam deneyecem umarım faydalı olur

çok uzun bi süre bu bilgisayarının özellikleri neler ram mesela

bir kere güncelleme yapması normal zate sana bilgi veriyo fişi çekmeyin falan die

usp yi de RiSiLaC arkadaşımız ayrıntılı anlatmış zaten birdaha anlatmama gerek yok

1024 gayet yeterli laptop içinde vista içinde:D demekki yükleyeceği çok güncelleme var

olağan birşey zaten ya bikere yada iki kere yapar sonra 10mb geçmez güncellemeler:D

Geri