vista ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

dataxi

New member
Reaction score
0
bana yardım ederseniz sevinirim leptopumda vista kurulu format attım ve sonra windows live messanger i kurdum beğen medim windows live messanger 8,5 kurmak istediğimde hata veriyor... program ekle kaldırdan kaldırdım hatta program flas tanda sildim ona rağmen kurmak istediğimde yeni sürüm kuruludur eğer bunu kurmak istiyorsanız lütfen yeni sürümü kaldırın diye yazı çıkıyor... dün gece saabaha kadar uğraştım ama yapamadım... xp de aynı hatayı vermişti ve onu bi şekilde hallettim ayn yolları vistada denediğimde olmuyor hatta aynı yoldan bile gidemedim....cevaplarınızı bekliyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...?????

şimdi laptopa formatı xp mi vistamı attın bnde 8.5 vardı yükledim ama açılmıyordu soonra güncelleme ile 9.0 yaptım süper çalışıo 9.0 indir sitesinden www.msnlive.com

laptopta vista kurulu 8,5 daha çok hoşuma gidiyor görünüş açısından verdiğin likte sorun var galiba arkadaşım

Program ekle kaldır bölümün de "windows live temel parçalar" duruyormu?
2yubn7m.jpg

kaldırı tıkladığında karşına bi ekran gelecek kaldır veya onar diye yapılacak işlemleri takip et kaldır.
8.5 i yüklemek istiyorsan windowslive karşıya yükleme aracını da kaldır sonra 8.5i kur

Program ekle kaldır bölümün de "windows live temel parçalar" duruyormu?
2yubn7m.jpg

kaldırı tıkladığında karşına bi ekran gelecek kaldır veya onar diye yapılacak işlemleri takip et kaldır.
8.5 i yüklemek istiyorsan windowslive karşıya yükleme aracını da kaldır sonra 8.5i kur

bunuda yaptım hatta hem aile ve foto paketini de kaldırdım ama malesef gene aynı gene ayı çıldırmak üzereyim kaldırmak içinde ( Your Uninstaller! 2008 ) bu programı kulanıyorum ne varsa sildiği için tekrar deneyeceğim... yardımlarınız için teşekkür ederim..

peki nasıl yardımcı olursan sevinirim

Geri