Vista Kurulum.. Resimli Anlatım..

arkadas bana yardimci olsaniz 2tane sorun var bende biri dil icin biride recylce bin cok tenekesini bulamiyorum nerden bula bilirim ??? cevap

Emegine SAglık Anger vs React0r..Güzel paylaşım olmus

Hocam sağol. Çok iyi olmuş. Yalnız bu Vista sadece Intel platformlar için sanırım. AMD'de kuramıyoruz değil mi?

hocam ben 4 gün önce kurdum cok güzel ama bazı programları acamıyom ya yüklemiyo yada calışmıyo anlıyamadım cok da iyi anlamıyorum yardımcı olurmusunuz? mesela hp psc 1410 var yüklemiyor internetten vistaya uygun dreamwedver ını indiremiyorum bide vap cam kameramı yükledim ama calışmıyor ve ekle kaldırdan silemiyorum anlıyamadım ses kartımı yükledim tam yüklemiyor defalarca denedim sorunlu calışıyor mik calışmıyor şimdiden teşekkür ederim kapkac1903.

daha foruma bugün girdim. linkinizde verdiğiniz türkçe vistayı ben başka yerden aldım. daha önce vistanın ingilizcesini indirip kurdum ancak ingilizcem çok ileri derecede olmadığından beğenmedim. format atıp gene eski sisteme döndüm. bakalım bu türkçeyi indirdikten sonra bir daha deneyeceğim. bana vista pek hoş gelmedi. herşeye maydanoz oluyor gibi bir izlenim kaldı bende. normal xp ye birkaç ekleme artı vista görünümü falan yaptıktan sonra aynı vista gibi oluyor. birde vista çok fazla şey istiyor. yeni bilgisayar ram ekran kartı falan yani biraz masraflı tabiki kullanıcıların takdiri.

maalesef öyle bizim driverler bence eski kalıyor. vistaya uymuyor. bence vistayı ikinci bir sistem olarak kullanın yani hdd nin bir bölümünde eski sisteminiz kalsın bir bölümüne vistayı kurun vista öğrenmek için arada bir açarsınız bilmiyorum . ben böyle düşünüyorum

neden ?

selam arkadaslar ben sıteMıze yenı uye oldum anlamadıgım tek nokta herkez bısıler soruyor ama cvp verecek kımse ya yok yada kımse bısı bılmıor...
saygılar

benımde bı sorum vvar bakalım cvp verecek kımse varmı?

benım bılgısayar
AMD athlon 64 3800-512 asus ekran kart-512 RAm acaba benım bılgısyarım suan ındırdıgım vıstayı kaldırabıleckmı ?

kusura bakmayın bunları ozur dıleyerek soluyorum ama suan gordugum baska bısı yok iyi calısmalar emegı gecen herkeze tesekkur edıyorum..

vista ultimate türkçe indirdim partları birleştirdim.Ama birleştirdiğim partı kullanamıyorum.Yüklemeye nasıl başlayabilirim acil yardım ederseniz sevinirim...:eek:

k Á À ñ' Alıntı:
vista ultimate türkçe indirdim partları birleştirdim.Ama birleştirdiğim partı kullanamıyorum.Yüklemeye nasıl başlayabilirim acil yardım ederseniz sevinirim...:eek:

kardes sen partları bırlestırıdıysen dvd ye cekıp ama cekereken unutmayın İSO formatında cekın yoksa okumuyor XPnız resımle anlatmaya calısym
İndirdiğiniz iso dosyaları nasıl cd'ye yazacaksınız ?
1- Nero StartSmart Uygulamasını başlatın
2- Gelen Şirin Uygulama arayüzündeki sağdan ikinciyi
yani "KOPYALA ve YEDEKLE" seçeneğini seçin. ( "Copy and Backup" )

http://img15.yukle.tc/image.php?id=4888image111.jpg

3-Karşınıza çıkacak olan seçimliklerden "Kalıbı Diske Yazdır"
seçeneğini seçin. ( "Burn Image to Disc" )

http://img15.yukle.tc/images/2681image21.jpg

4- Karşınıza gelecek olan Aşağıdaki resimdeki gibi bir diyalog
kutusu çıkacaktır. Burdan Dosya Türü seçenek kutusundan sondan
ikinci seçeneği yani "Image Files ( *.nrg, *.iso, *.cue )" seçeneğini seçin. Ve yazmak istediğiniz iso'yu seçip "Aç" (open)
tuşuna basın.

http://img15.yukle.tc/images/54632222.jpg

5- Cd yazıcınızı (yakıcınızı) ve yazma (yakma) hızını seçin ve
ileri ( next ) tuşuna basın.

6- Aynı işlemleri tüm indirdiğiniz iso dosyaları ve yeni cdler ile
tekrarlayın.

7- Geçmiş olsun.

eline saglık

Vista direkt image dosyası ile kurulabiliyor... Benim dvd room yok. Nero image driver ile sanal diskten kurdum. deamon filan da olur sanırım ama farklı bir partition(bölüm) a kurmak şartıyla tabi.

cok saol kardesım y7aa bende bole bişey aryırodum yaa:D

helal olsun güzel paylaşım emege saygı

Vista Kurulumu Resimli

lem olm sen psiqopatmısın :S

arkadaşlar hiç tevsiye etmem.4 gün boyunca kullandığım home premium sürümünü silerek xp pro ya döndüm.wista gerçekten hızlıydı ama benim grafik kartımı bile tanımıyordu.görsellik süper ama aynı görselliği xp de de yaparsanız mükemmelliği yakalrsınız.bir çok komuta da hayır cevabını veren wistayı kullanan birisi olarak önermiyorum.

ii forumlar.

arkadaslar ben vista ultımate kurdum 1 gb ram kasar dıosanız beklemeyın hemen kurun 512 ram de bıle sorun cıkarmıo sısteme verdıgı puan 2.9 (4 uzerınden verıo galıba) pc nın ozellıklerı de assagıda kı lınkte resme bakın kendı pc nızle karsılastırın bu arada oyun oynayanlar ıcın vısat kotu cogu oyunu calıstırmıo hem de bazı programları kuramıosunuz bu program windows un bu surumune uygun deıldır dıo lanet bı defender ozellıgı var kı cogu crack calısmıo kotu amaclı yazılım dıe ızın vermıo ben xp ye donme amacındayım hanı 120 gb ve uzerı harddısk olsa 2 ye bolup bırıne vısta bırıne xp kuracam ama 80 gb harddısk var velhasıl 1 gb ram kasmaz arkadaslar ayrıca u3 desteklı bır flashdısk alıp sıstemı hızlandırabılıonuz ram ın yetmedıgı durumlarda u3 lu flash dısk ten yardım alıo pc resım burda
http://img475.imageshack.us/my.php?image=adszad7.jpg

Geri