Vista ses driver sorunu

Metallica_17

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar aynı kulaklıkla vistada sesler çok bass lı çıkıyor... Ekolayzır danda bu işler hiç güzel olmuyor... :S acaba Driver da mı bir sorun var ? ses kartı yok on board

Anakart Markası Foxconn

hayır driver sorunu değil eğer öyle olsaydı hiç çıkmazdı ses. denetim masasından ses ayarlarıyla halledebilirsin.

Cıx... ses ayarlarından olmuyor... Bu arada driver la alakalı felan dediydi biri de... Öyle gelmişti kulağıma... Sürümleriyle alakalı gibi birşey demişti... Blade bence bidaha oku yazdığımı... Kulaklıkla değil biliyorum :D... Ses ayarlarından da düzelmiyor malesef... :(

Ben de 5+1 almıştım desteklemesine rağmen sesleri ayarlayana kadar canım çıkmıştı. sen yine de anakarttan ses driver ını yükle kulaklığı takınca altta saatin yanında ses ayarları belirir ordan tekrar dene. başka bişey öneremiycem. bekle belki bilen biri gelir

Abi ses driver zaten yüklü... Ama Çok bass lı çıkıyor ses ya :S... Ekolayzır danda ayarlanmıo... çok sıçık bişi oluo :S

bişey diyemiycem o zaman. belki de ayarlanmıyodur bi creative ses kartı al kurtul bu dertten diyorum

PC Sıfır kardeşim ya... Yeni aldım Casper Neo... Garantisi felan gider kasayı açarsam :p... En iyisimi idare etmek :p

Geri