Vista Ultimate 32Bit Sp1+64Bit Sp1[Türkçe][Boot DVD]

güzel paylaşım arkadaşlar ilaç arayanlar yine hackhell adresinde var lütfen bakalım vista sayfasına

bütün parçaları indirdim fakat 42.part 91.6 Mb a gelince duruyor. bir türlü indiremiyorum. ilgilenirseniz sevinirim

valla kardeş ben sorunsuz bi şekilde indirdim x32 bit kurdum yalnız ne kadar ilaç indirdiysem(en az 10 tane) hiç biri etkinleştirmedi... olsun yine de süpper bu arada 64 bit die illa onu kurmaya gerek yok x32 bitlik işe yarıo bu arada indiren kişi anakartının yeni olmasına dikkat etsin cünkü driver eski olduğu için yüklenmio ve ses çalamıosunuz bazı markalar vista için çıkardı ama mesela asus bazı anakartları çıkmadı ör:Asus P5P800S

KURMAYIN AMAN HA sistem hata verior açmıo bil. kendini kitlio bi service pack gelio onu yüklüorsunuz bil. sonra kendini kitlio orjinal ayar diil yani bunlar

kitlenme falan yok. şakır şakır çalışıyo. ellerine sağlık.

Allah razi olsun kardes ne diyim ne kadar isime yaradi soleyeymem

hiçbir sorun yoktur arkadaşlar sorun çıkanların bilgisayarlarında virüs olabilir.

güzel paylaşım. emeğin için teşekkür ederim kardeş...

Eline sağlık çok güzel bir çalışma

keşke içinde enterprise da olsa daha guzel olurdu bu arada enterprise crack i goren warsa pm olarak lınk atabılır mı

arkadaşlar 64 biti kuran varsa lütfen yazsın.. teşekkürler..

Geri