vista ultimate 64 bit 100%1000 orjinal yapma

bnde de işe yaradı fakat boot ekranında bi gariplikler oldu

amafark etmez orjinal olduya birkaç sanie geç açılmasının önemi yok

ha bu arada teşşekkürlerrrrr:)

Paylasım icin teşekkürler. Program 64 bit için kesinlikle çalışmaktadır.

kardeş daha önce orjinal simgesi vardı yaklaşık 10 gün sonra bu yazı kayboldu masa üstünde denetim masası var oradan giremiyorum fakat başlattaki bilgisayarım ikonuna tıklayıca denetim masasına ulaşabiliyorum.burada da vindows kopyası etkinleştirilmedi yazıyor.ayrıca yeni bir crak yüklemem gerekirse şu durumda(bütün yüklemeler yapılmış halde) yapabilirmiyim.teşekkürler sabrın ve emeğin için

saol dostum inşallah işe yarar

kardeş bu aktivasyon açılışta dos ekranından boot mngr hatası veriyor sistem açılmıyor.64 bitlik sistem dediğim.yrd.için tşk.

vista ultimate yi etkinleştirmeye çalıştım
açılışta etkinkeştirme için ürün anahtarını değitri diyo ve sadece internete girmeme izin veriyor
sağdan soldan bulduğum anahtarları da kabul etmiyorr

lütfen yardım

Program çalışıyor..

ben Vista Ultimate 64 Bit crackledim ve çalıştı...

Dikkat edilecek tek şey var o da:

KESİNLİKLE GÜVENLİ MOD da çalıştırın programı...
next next deyin... kendisi restart edicek, tamamdır crackiniz....

Aktivasyon işleminiz tamamdır:)))

teşekkürler arkadaşım 64 bit tr kullanıyorum işe yaradı

arkadaşlar bende kurdum 64 bit vistaya orjinal gösteriyor fakat her açılışta önce ''c'' ye basmam sonra oraya ''chainloader'' yazmam sonra da ''boot'' yazmam gerekiyor ve bundan kurtuladım yardım edin nasıl olcak bundan kurtulmak?

Bendede bu sorun var fakat c ye basıyorum kod ekranına geliyor ama chaınloader yazdıgımda falan olmuyor hiç birşeye basmazsam da ekranda birsürü yazı cıkıyor ve resetliyor kendini sürekli bu konuda bi fikri olan var mı ? Anakartım ECS bu sorun yapabilirmi

kardes olsada olmasada ellerine emeğine sağlık teşekkurler şimdiden kolay gelsin

dostum harikasın, sorunsuz çalıyor, Vista 64 Ultimate yi sorunsuz etkinleştirdim

Geri