Vista Ultimate Türkçe 32 bit ve 64 bit Full DVD-İSO

Kardeş ben sorunu sanırsam buldum ramların hepsi aynı marka aynı model sorun olacağını sanmıyorum pcı x16 olan anakartlarda windows xp 32 bit en fazla 3.25 gb görebiliyormuş ondan dolayı hata veryormuş 3 gb taktım kkuruluyor şimdi vista 32 bit denicem sanıyorum Tam olarak 4 gb görür...Eğer görmezse senin partlardan 64 bit denerim veya bulursam başka şekilide Ama 32 bit ile tam verim alacağıma inanıyorum.Sanırım sorun donanım değil....

bende aynı seyden bahsettim zaten32 bitte en fazla 3.5 gb değilde eksik görüyor dedimm acıklamasını tam yapamamıs olabilirim belki ama 32 bit te genelde donanımı eksik görebilir..

söylentilerin aksine 64 bit sorunsuz ve donanımı tam görüyor..Senin sistem bence tam 64 bitlik düşünmeden kurmalısın derim...
burdaki konuyu okuyabilirsin..
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=399486

bende aynı seyden bahsettim zaten32 bitte en fazla 3.5 gb değilde eksik görüyor dedimm acıklamasını tam yapamamıs olabilirim belki ama 32 bit te genelde donanımı eksik görebilir..

söylentilerin aksine 64 bit sorunsuz ve donanımı tam görüyor..Senin sistem bence tam 64 bitlik düşünmeden kurmalısın derim...
burdaki konuyu okuyabilirsin..

Kardeş ben bir 64 bit denicem vardı bende shark arkadşaın verdiği vista umarım sorunsuzdur onu bir denicem sorun olursa seninkini indiricem sonuçuda tekrar buraya yazıcam...

Shark arkadaşın verdiği toplu vistadan 4 gb ram ile hata verdi(ramlarda sorun yok ) Sonra 2 gb ile 32 bit kurdum çalıştı sonra 4 gb tekrar taktım dediğin gibi 3.5 gördü bu yüzden senin direk olarak 64 olan vistayı kurucam.Birazdan indrimeye başlıcam...Umarım bunu 4 gb olarak sorunsuz kurarım :)

Kardeşim sana güveniyor ve indirmeye başlıyorum. Teşekkür ederim.

hiç indrimeye gerek yok 32 bit işimi görüyo

kardeş crack yaparken yeniden başlatınca resetting the boot drive diye yazı çıkıyo windowsada girmiyo ne yapmam lazım biliyosan lutfen yardım

ellerine sağlık dostum bende bunu arıyordum :)

kardeş crack yaparken yeniden başlatınca resetting the boot drive diye yazı çıkıyo windowsada girmiyo ne yapmam lazım biliyosan lutfen yardım

boott ayarlarını ayarlar san sorun kalkar yanii f12 denmi yoksa delete denmi booot a gir hdd ayarla sorun kalkar..

he birde bu crack sadece bu sürüm için gecerli baska sürümlerde denemedim sadece bunda calısır ona göre ayrıca crack sırasında kendisi reset at demeden resetlemeyin..bekleyin crack yaparken boot ekran çıkar ve yes restart yazar o zaman enter dersin otomatik reset yapar..

bende bi deneyim şu vistayı bakalım ne olacak

iyi güzel eline koluna saglık.. insaallah sorunsuz olur.. indirmeye basladım dostum.. tekrar saol.. kurdugum zaman yorumumu yaparım..

paylaşım için tşkler arkadşım
fakat linkler 103MB demişsin ama 99 MB görüyorum ben. neyse indiriyorum kota feda olsun böyle paylaşıma :)
ayrıca x64 ultimate arıyorsan hala sorunsuz şekilde çalışan, crack ve seriale ihtiyaç duyulmayan pm den mesaj atman yeterli :)

yaa simdi bu 64 bit degil sanıırım.. ben bunu indirdim ve dvd ye de yazdım ama daha format atmadım... cok kararsız kaldım :) herkes bi ton sey diyor vista hakkında aklım corba misali yani... simdi 64 bitinde programlarda ve driverlarda sorunlu oldugu yani daha tam desteklemedigi deniyolar. 32 bit öneriliyo ki sanırım bizim burdan indirdigimizde 32 bit. 2.5 gb oldgunua göre. anlamadıgım 64 neden 3 küsür bu kadar fazla olur mu ya fark?

64 Bit Mi Acaba Yoksa 32 Bitmi Veya Her Ikisi De Mevcutmu Dvd De Yardımlarınıza..çünkü 64 Bit Işlemci Ile Alakalı Konudur Renk Derinliği Oradan Zaten 64 Bit Farkı Daha Stabilçalışması Ve Max Perf. Artışı Diye Biliyorum çünkü

Benim işlemcim intel E4600 c2duo ve remim 2gb dır,
vista 64 bit sürümü yüklenebilirmi ?

Benim işlemcim intel E4600 c2duo ve remim 2gb dır,
vista 64 bit sürümü yüklenebilirmi ?

işlmecinin özelliklerine bak sitelerden orda 64 bit destekli olup olmadıgı yazarr..64 bit destekli tüm işlemcilere kurulur..diğer rem vsvs yeterli..teşekkürler

X86-X64 olayı

Arkadaş, 32bit-64bit renk derinliği ile alakalı bir şey değil. İnsanları yanlış yönlendirmeyelim. Bu işlemci ile alakalı. Eğer bilgisayar çift çekirdekli bir işlemciye sahip ise 64bit'lik işletim sistemi kurulabilir. Kullanıcı isterse 32bit'lik (X86) işletim sistemi de kurabilir. Eğer solo-tek işlemci var ise 32bit mecbur zaten, istesende 64bit kuramazsın!

saol etkinleştirme çalışıyor.teşekkürler

Genemi sistem geri alındı birçok mesaj ucmuş...teşekkürler beylerr..

kardes part03 de sorun var galiba rapid sharede error veriyor ilgilenirsen sevinirim

Geri