Vista Ultimate Türkçe Full-OFİS 2007 -VİSTA/OFİS CRACK-upload -EgeLeee

Kardeş ya ben bu rar şifresini bulamadım yazıyorum hata veriyo kabul etmiyor acaba nedir bi yardımcı olsan???

32 mi 64 mu bunu da yazsaydın iyi olurdu bıde su rapid indiren içiin eziyet olmuyo artık vazgectıkk ıkıncı dosyada sonra wait 260 mınute yazıyo ya barttılar. Sitede 64 te yok gıbı ultımate full olarak

Sankı baska yokmu. rapid te nıe ınat edılıyo anlamadım gıttı.

Arkadaşım aylık 19 ytl vereceksin gerisini düşünmeyeceksin.
hem milyarlık program kullanmak istiyorsun hemde 19YTL vermiyorsun.
Kusura bakma nekadar ekmek o kadar köfte...:vur

DIKKAT DIKKAT !!!

Verılen CRAK'da TRAJON bulunmaktadır FORUM YONETIMINE DUYRULUR Bılgılerınıze

Kasper SKY Internet Security 2009 V. 8.0.0.357'de taratılmiştir.

Trajon ısmı

Backdoor.Win32.Bancodor.ap

DIKKAT DIKKAT !!!

Verılen CRAK'da TRAJON bulunmaktadır FORUM YONETIMINE DUYRULUR Bılgılerınıze

Kasper SKY Internet Security 2009 V. 8.0.0.357'de taratılmiştir.

Trajon ısmı

Backdoor.Win32.Bancodor.ap
Senin kendin trojansınn..
Töbe töbe crackk bu dandikk antivür kullanın sonrda virüs var deyinn.töbe töbeee
ya kardeşim kendim kullanıyorumm aynı vsvs benzeri 30 crack pc de bu neiştir..Hackhell comm habire siteyi geri yüklüorr aynı sorulara cevap vermek zorunda kalıyoruzz.artııı bu vista 732 kezz çekilmiş teşekkür edilmiş...crack 1720 kezz aynı duurummm..hade kardeş işine işine...bana acemi lazım değil...

Sorunu olanlar pm atsınlar..teşekkürler

Nero Ile Cd Ye Yazarken Başlangıç Cd Si Oluştur Mu Diyecez Yoksa Veri Cd Si Oluştur Mu. Bi Cevaplasanız Da Yanlış Yapmasak Diyorum.

Kalıbı yazdır dicen yada senbişe demicen sadec 2 kez tıkla yeter nero acılır boş dvd ister gerisi kolay tmm tmmm çoklu kulllanım vsvs tmm desen ..oke..

hocam eline saglık gerçekten güzel bir paylaşım olmuş.Dosyaları sorunsuzca indirdim,neroyla dvd yazdım,kolayca kurdum :) Yanlız Sp1 demişsin ama sanırım içinede yok :( windows update dedim orda da gelmedi güncelleştirmelerin arasında.Bu konuya bir açıklık getirirsen sevinirim.

Ellerin dert görmesin paylaşımlarının dewamını bekliyoruz EgeLee ...

4 4 lük bir çalışma arkadaşlar daha önceden xp kullanıyordum masaüstüne EgeLee arkadaşımızın verdiği ultimati bugun kurdum çok şükür...:) sıra office 2007 de onu da becerebilirsem tekrar teşekkürün yolda arkadaşım :)

Not: Trojen var diyen arkadaşa bi kac sozum var (madem buradan mılyarlık ısletım sıstemı ındırceksın sonuclarına da katlanmalısın yoksa gıdıp orjınalını almanı tavsıye ederım ayrıca kaspersky kadar lanet bır antıvırus programı gormedım bende kurmustum onu onune gelene yok trojan yok vırus yaygarası yapınca sıktı bu dedım ve uninstall...suan avg kullanıorum bakalım bundan bısı cıkıcak mı :D neyse dedım gıbı trojan falan bence yok olsa da ben kabul etmısım de ındırmısım bu işletim sistemini...)

Sağlıcakla Kalın arkadaslar....

Bu arada bende SP1 Xp ve Wista ıcın olanı var isteyen olursa rapide upload edebılırım...

hocam eline saglıkta ben bu rar şifresini bulamadım..sagda solda hıc bı yerde yazmıoyo bı yardımcı olursan..

az once bitti indirmem rapid mahvetti ama olsun calısıo linkler saglam rar larda saglam ellerin dert gormesn

eksik dosya var kurulum sırasında infopath dosyası eksik diyor ve kurulumu iptal ediyor.sakın yüklemeyin
rapidiniz ziyan olur benden sölemesi...

ciddimisin sen bu kadar indiren insan iyi bir sorun yok diyor

arkadaşlar ben rar şifresini sağda veya solda göremedim ya körüm yada yok bilen varsa yazatsa sevinirim indirdiğim office boşa gitmesin

1.ci parta çift tıkla sagda çıkacaktır rar şiresi yazar orda..eyvallah

arkadaşlar ben burda link falan görmüyorum başka sayfada kaldı heralde biri linki yeniden yazarsa sevinirim

Geri