Vistanın tüm sürümlerinde %100 çalışan tek aktivasyon programı burada

msi anakart kullanıyorum işe yaramıyor ama 64 vistayı 1 aydan fazladır kulanıyorum time look sayesınde halen 30 gunum kaldıgını soyluyor tum guncelemelerı yapıyorum cok rahat bır sekılde kullana bılıyorum zamanı durdur gerısını dert etme :D

sahte vistayı orjinal mi yapıyor.Anlamadım tam olarak.

Selamünaleyküm;
Bu crack versiyonu x86 and x64 versiyonları için ÇALIŞMAKTADIR.
Crack yapılışı sırasında normal next dedikten sonra sağ alt köşede yükleme bildirmi ve ardından siyah bir DOS EKRANI GELECEK orada bir ibare kısmı var BU KISIM ÖNEMLİ
restart yazmakta ve sakın olaki kendiniz restart atmayınız. Saygılar ÖNEMLİ OLAN İNSANLIK

bunu nasıl gerı kaldıracagız her seferınde dos ekranı cıkıyor!!!!!

Black_Angel kardeş,şu time look dediğin nasıl bir şey.Biraz daha açıklayabilir misin? Nerden edindin birde link verirsen çok makbule geçecek.

kurtalanlı kardeş ilk verilen crack dosyalarından bu şuan bende linki yok ancak heryerden temin edebileceğin bir şey. normalde kopya vistalarda serial yazmazsan 30 gün süre veriliyor otomotik olarak o süreyi bu proğram durduruyor. 2033 e kadar mı ne

Mefat kardeş,belki 10'a yakın değişik crack denedim fakat hiçbiri olmadı.Tabiki 64 bit için.32 bit te sorun yok.Velhasıl benim anladığım kadarıyla MSI anakartlar 64 bit crack işlemi için uygun değil

valla bende de etmedı napıcaz :) neyse ben baska craklere bakıyorum :(

arkadaşLar anakartLa faLan aLakası yok 64 bit işLeimciLer için bu oLay nanay gözüküyo...
32 bit işLetim sistemLeri için son derece başarıLı ben denedm ama 64 bit kurdum ondan çaLışmıyor biLgiLerinize... emeğinize sağLık arkadaşLar saoLun

ellerine sağlık ama nedense çıkan adreslerde nereden yükleyeceğimi bilemiorum

30 gunluk deneme suresini yedi. vay be amm a active ettik!!!!!!!

linkler için yapılabilecek birşey yok mu arkadaşlar?iki gündür aktivasyon kodu sorunundan sürünüyorum..

eline sağlık

çok fazla crack denedim ama hiç biri fayda etmedi. buradan aldığım crack ilk denemede sonuç verdi.çok saolasın!!

bu arada arkadaşlar linkler kırık değil. en sonuncu (yanılmıyorsam megaupload olan) çalışıyor.ben cektim yamayı ve kurdum. oradan da bi deneyin isterseniz..

bunu kuruktan sonra nasıl kaldırabılırım!

Geri