Vista'yı anlayacaklar!

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Kendi zamanında anlaşılamayan işletim sistemi.

Microsoft'tan şaşırtan açıklama: Vista'nın değerini bir gün mutlaka anlayacaksınız.

windows-vista-logo.jpg

Büyük umutlarla piyasaya çıkan Vista nedense bir türlü kullanıcılara kendisini sevdiremedi. Bunun en somut ispatı ise beklentilerin çok altında kalan satış rakamları. Fakat Microsoft her şeye rağmen Vista'dan desteğini kesmiyor ve bir gün kullanıcıların Vista'nın değerini anlayacaklarını düşünüyor. Microsoft'ta OEM departmanı başkanı olan Steve Guggenheimer ise Vista'nın en ateşli savunucularından biri. Guggenheimer iki yıl içerisinde kullanıcıların Vista'yı "daha iyi anlayacaklarını" iddia ediyor.

Guggenheimer, Windows 7'nin Vista'nın yaşadığı pek çok sorunu yaşamadığını ve Vista sayesinde kullanıcıların yeni işletim sistemine daha rahat adapte olabildiklerini söylüyor. Guggenheimer'e göre Vista'nın başlarda yaşadığı bazı sorunlar SP1 ile ortadan kalktı fakat bu zamana kadar işletim sisteminin itibarı büyük yara almıştı ve bu yarayı onarmak mümkün olmadı. Buna rağmen iki yıl içerisinde Vista'nın aslında ne kadar iyi bir sistem olduğu anlaşılacak diyor. Tabi iki yıl sonra, yani Windows 7 iyice yaygınlaşmışken hale Vista kullanan kalırsa...

Vistadan hala tam puan alabilen pc Türkiyede görmedim.
Kaç senelik işletim sistemi.
Dikkatinizi çekerim İşletim sistemi Sadece işletim sistemi kullanıcı uygulaması değil.
Steve Guggenheimer'e sormak lazım O işletim sisteminden tam puan alacak en ucuz pc kaça toplanır.

ne saçma acıklama ya :D
bilgisayarım 10 sene sonra hayvan gibi gelisince
anlarım tabii. bana vistanın şimdi calısması lazım.
yani az kaynak tüketerek

Zaten kullanıcılarının sevmemesinin nedeni belli yüksek sistem gereksinimleri ve yavaşlık

harddiskin kendiliğinden dolması sorunu olmasa daha güzel olacak.

harddiskin kendiliğinden dolması sorunu olmasa daha güzel olacak.
Sorununu yanlış anlamadıysam; bahsettiğin olay dosya sistemleri yüzünden oluyor. NTFS dosya sistemleri dandiktir. İçerisine herhangi bir şey kopyaladığında bu veriyi dağıtır. Gün geçtikçe de makina yavaşlar.

Vista Sp1 kullanıyorum Xp'den 100 kat daha iyi ama niyeyse hala Xp diye tutturanlar var.

vistayı ben şahsen tuttum.pc mide yükseltim sırf vista için.ama win 7 yi görünce win 7 ye döndüm.neden.i kolay olmasından.ama bana sorarsanız vista yı tek geçerim..

MacOS'a özendiler ama yapamadılar.

Yapamazlarda

Yaklaşık 1.5 senedir Vista kullanıcısııym ve gayet memnunum

valla bende vista home kullanıyorum gayet normal her hafta temizlik yapıyorım olay tamam pc yine normal ama grafikleri yüksek olan oyunları oynarken kasıyor sinir oluyorum

Geri