Vista'ya garip suçlama!

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Bellek devinden Vista'ya ağır eleştiriler...

Vista'nın bellek tüketimi bellek satışlarına zarar veriyor: Bu garip iddia hangi bellek devine ait?

33ljf6g.jpg

Tayvanlı bellek üreticisi Transcend, bellek sektöründeki sorunların suçlusunu buldu: Windows Vista. Transcend'ın yöneticisi Peter Su verdiği özel bir röportajda bellek piyasasının zor zamanlar geçirdiğini ve bu zor zamanların tüketicilere yüksek fiyatlar şeklinde yansıdığını açıkladı. Buna rağmen üreticilerin hedefleri kadar kar edemediklerini de söyleyen Su, bu nedenle yeni teknolojilere yatırım yapmanın da mümkün olmadığını düşündüğünü açıkladı.

Tayvanlı üretici bu durumdan ise Vista'yı sorumlu tutuyor. Vista'nın yüksek bellek gereksinimlerine sahip bir işletim sistemi olduğunu ve bellek kullanımı konusunda başarısız olduğunu söyleyen Su, bu nedenle tüketicilerin normal şartlarda ihtiyaç duyacaklarından daha fazla bellek kullanmak zorunda kaldıklarını belirtti. Su'ya göre bu gereksiz satın alma ihtiyacı ise kullanıcıların daha ucuz belleklere yönelmesine yol açıyor ve talep doğuyor olmasına rağmen bellek piyasasına ciddi bir katkısı olmuyor.

vistayi suan sp2 li olarak kullanmaktayim en ufak bir hantallik sorun yok..

Vista olan bütün pcleri xp yaptım kendiminkinide arkadaşlarımınkinide:D

Böyle iğrenç bi işletim sistemi görmedim.

vista ile sorunum yok 8 gb arm var makine de XP ye döndüm bi ara sapıttı makine ama vista ile bomba te sorun ses kartı onuda bu ay sonu değiştirecem kaymak olcak ondan sonra siz XP de pineklemeye devam edin

vista ile sorunum yok 8 gb arm var makine de XP ye döndüm bi ara sapıttı makine ama vista ile bomba te sorun ses kartı onuda bu ay sonu değiştirecem kaymak olcak ondan sonra siz XP de pineklemeye devam edin

Vista her halukarda xpden kötü bunu burada bilmeynimiz yok vista istediği kadadr sp çıkarsın düzelmez! windows 7 nin deneme sürümü bile vista sp2 den daha güzel çalısıyor eğer kullanıcaksınız xp veya 7 kullanın vistayı kesınlıkle tavsiye etmem ne yaptımsa illa bi pürüz çıkardı suan mecburi kullanıorum laptop xp vardı onu bulabilrsem vistayı direk kaldırcam!

Eline sağlık. Adam aslında boşuna suçlamıyor =) Xp ye göre vista daha çok sorun çıkarıyor belek konusunda.. Xp gibi yaygın ve kullanışlı bir işletim sistemi varken vista biraz yavaş yol alıyor..

SP3 çıksın Windows 7'de geri bırakabilir

Geri