Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende xp kuruluyken en fazla bir ay geçmeden bilgisayara format atmak zorunda kalıyordum bir şekilde çöküyordu. 3 aydır vista kullanıyorum çok memnunum. Elinde eski bilgisayar olanlar sadece vista kullanmak için bilgisayar almasınlar ama güçlü bilgisayarı olan arkadaşların vistayı denemelerini tavsiye ederim. Sonuç olarak vistanın çalıştırdığı her programı xp çalıştırıyor ama xp de çalışan her program vista da çalışmıyor. İkisi de iyi
Yok kardeşim siz inanmayın bu seceneklere bikaç secenek haricinde çoğu yanlışş..
özellikle vistanın kurulumu ve crcaklemesinin tartısması dahi olmaz..ben 64 bit sitem kullanıyorum ve format atmak 12-13 dkk sürüyor..
32 lik home premium 1 yıl kullandım 16 dk sürer format kaldıki xp en az 45 dkk sürer bunun kıyaslaması bile yanlış..
ÖNCE ŞÖLE DÜŞÜNÜN ..
SİZ mercedesmi binceksiniz yoksa sercemi..
serce maliyetine mercedes konforu olmaz haliyle verim alamazsın tabii..
mercedes konforu ve performansı isterim dersen o zmaan önce elini cebine atıcaksın sisteminide yükseltceksin...
ben hep derim vistayı kötülemek yerine sistemimizi destekleyelim..vista ilk çıktıgında home sürümü için bile en az 2 gb rem ve 3 boyut destekli ekran kartı ile tam performans verim alınabileceği söylenmiştir..sen tutarda 512 mb yada 1 gb remle home premium yada ultimate kurarsan tabii sorun yasarsın..kaldıki üyeler tarafından suan sitelerde verdiğimiz illegal vistaların genelde ultimate ve home premium daha çok tercih edilmektedir.
arkadaşlar çok hatalısınız birde performans a deinicem arkadaşım 95i kullandıın pc zaten şu anda çalışmıo o konuda yanlış karşılaştırma yapmışsın vista son derece hızlı ayrıca internetide çok hızlandırıyo kracklenip sitelere düşmesine gelince xpninde kırıkları internette oda güwenli deil o zaman biraz makul we mantıklı konuşun ayrıca sürücüler konusunda süper takılan her donanımı kendisi otomatik kurabilio o konudada yanılman war bence biraz daha araştır
Ya bırakın artık şu win xp zihniyetini arkadaşlar win 7 çıkacak 1 yıl sonra hala aynı düşünce vista gerçekten tam performanslı bir makinede harika çalışan bir işletim sistemi.
Xp ve vistayı ayrı ayrı bilgisayarlarda kullanıyorum.Açılış hızı bakımından tabiki de xp daha hızlı.Bunun yanı sıra arkadaşımın da yukarıda bahsettiği tüm maddelere katılıyorum.Vista Ultimate kullanıcısı olarak bir iş yapmak istediğimde izin pencereleri vs lerle karşılaşmak insanı çileden çıkartıyor.Biz insanoğlu her defasında gözümüz doymaz bunu biliriz.İşte vista da bunu düşünerek yapılmış bir işletim sistemi.Güvenlik konusunda vista diyorlar ama,hepimiz zaten ayrıca bir güvenlik programı kuruyoruz.Geriye sadece görsellik kalıyor.E bunuda Vista teması kurarak yapabilirsiniz...Tek avantajı şu var: oyunları,dvd yazdırma secenekleri vb...